Bijzondere interieurs

Veel van de inspiratie die we opdoen, halen we uit tijdschriften en van het internet maar ook door te kijken naar interieurs van anderen. Deze keer laten we enkele bijzondere interieurs zien die uniek zijn door hun ontwerp, aankleding of indeling. Laat je inspireren!

Bijzondere openhaard

Onderstaand huis staat in Nederland. Het is ontworpen door een architectenbureau en de unieke designs zijn overweldigend. Zoals de plek van deze openhaard. De openhaard verdeeld de ruimte maar heeft ook een verbindende functie. Je kunt van de ene ruimte door de openhaard heen kijken naar de andere ruimte. Zo’n openhaard als deze past natuurlijk niet in elk interieur en neemt ook wel de nodige ruimte in. Maar het laat wel zien wat de mogelijkheden zijn en dat de openhaard niet saai en een sta in de weg hoeft te zijn.

Bijzondere Openhaard

Tussendeuren en ramen

Een mooie manier om twee aan elkaar liggende ruimtes van elkaar te scheiden maar wel de lichtinval te behouden is een tussendeur. Wat op dit moment heel hip is om te kiezen voor zwarte, metalen kozijnen. Die versterken het stoere, industriële effect en kunnen de ruimte helemaal afmaken.

Bijzondere tussenwand

Wandbekleding

Behang is leuk en maakt een ruimte speciaal. Maar wat een ruimte echt bijzonder maakt is te zien in onderstaande foto. Deze wand is een echt kunstwerk geworden door dat het een echte muur is maar dan met een bijzonder patroon.

Bijzondere muur

Natuur naar binnenhalen

Het volgende interieur is helemaal een met de natuur. Bij de bouw van het huis is er een boom geplaatst midden in de woonkamer. Er staat dus een echte boom in het interieur. De boom is een echt statement in het interieur. Daarnaast vallen ook andere ontwerpen op. Zoals de bijzondere tafel. Deze ligt lager dan de woonkamer en vormt als het ware een verlenging van de vloer. De eettafel gaat op in de ruimte. Een goed voorbeeld van een slim en uniek design.

Bijzondere inrichting

Deze ruimtes hebben allemaal iets unieks. Het wil niet zeggen dat je meteen je hele inrichting moet omgooien. Maar het geeft een indruk van wat er mogelijk is en wat unieke designs zijn op het gebied van interieur. Het geeft een hele nieuwe kijk op het interieur!

About the author: HuisMakeOver Redactie