Bijzondere keukentrends

Bijzondere keukentrends voor het komende jaar!

Nu het jaar 2017 zijn einde nadert worden er al veel trends voor het komende jaar gepresenteerd. Op verschillende evenementen waaronder de vt wonen&design beurs kun je al de nodige inspiratie opdoen. Maar ook in de bladen en op internet vind je veel verschillende trends voor het jaar 2018. In deze blog laten we je zien welke keukentrends je volgend jaar kunt verwachten. Staat een nieuwe keuken hoop op jouw verlanglijstje? Dan moet je vooral snel verder lezen en inspiratie opdoen in deze blog!

Keukentrends 2018

Hoewel er ook een hoop nieuwe dingen bijkomen blijven er ook een aantal dingen hetzelfde. Zo zijn we nog lang niet uitgekeken op de industriële woonstijl. Ook op het gebied van keukens is deze stijl nog erg populair. Denk aan prachtige, stoere materialen die van jouw keuken een echte eyecatcher maken. De prachtige apparatuur en handige keukengadgets van nu passen perfect thuis in een industriële keuken.

Is de industriële woonstijl niet de stijl voor jou? Dan zijn er nog tal van andere trends die je wellicht wel aanspreken. Zoals de keuken geïnspireerd op de natuurlijke woonstijl. Hier wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Daarnaast zie je veel slimme oplossingen voor planten en kruidenplantjes. Zo kun je heel gemakkelijk in je eigen keuken een kruidentuintje beginnen. In de natuurlijke keuken spelen warmen en donkere een grote keuken.

bijzondere keukentrends Bijzondere keukentrends Bijzondere keukentrends

Iets anders wat we steeds meer zien is dat de keuken een onderdeel wordt van de rest van de benedenverdieping. Die smalle, kleine keuken van vroeger zien we nu veranderen in een mooie, grote woonkeuken. Een keuken waar we heerlijk kunnen kokkerellen terwijl we ook met de mensen in de woonkamer kunnen kletsen. Een groot kookeiland of een barretje zijn onmisbaar in deze keuken. Daarnaast wordt er op het gebied steeds slimmer nagedacht over opbergruimte.

Bijzondere keukentrends Bijzondere keukentrends Bijzondere keukentrends

Wij kijken met veel plezier uit naar de prachtige keukentrends van 2018.

HuisMakeOver dealers

Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens online of ga langs bij één van de HuisMakeOver dealers en ontdek de prachtige WOONCOLLECTIE.

Zoek een dealer

About the author: Babette Vos