Blauw

Blauw in de keuken en badkamer!

Eerder kon je in onze blog; Wat moet je weten over het gebruik van kleur in huis al meer lezen over kleur in huis en wat het met je interieur doet. In deze blog laten we je kennismaken met blauw in huis. Met deze kleur kun je namelijk veel kanten op. Niet alleen in de woonkamer of in de slaapkamer, maar ook in de keuken of de badkamer. Hieronder lees je meer over het gebruik van blauw in deze ruimtes en welk effect deze kleur geeft aan jouw interieur. Lees snel verder en laat je inspireren.

Blauw in de keuken

Laten we beginnen met de keuken. Tegenwoordig zien we veel gebeuren op het gebied van keukens. De keuken heeft een belangrijke plek ingenomen in ons huis dus willen we ook dat het er mooi uitziet en aan onze wensen voldoet. Blauwe tinten kun je op verschillende manieren aan de keuken toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor blauwe accessoires, maar je kunt het ook meteen goed doen en kiezen voor een blauwe tegels of zelfs een blauwe keuken. Eet groot voordeel is dat er talloze verschillende tinten blauw bestaan. Zo kun je zelf bepalen welke tint bij jouw keuken past. Ga je voor lichtblauw of toch liever voor een knallende tint? Je kunt alvast wat inspiratie opdoen aan de hand van onderstaande beelden.

Blauw blauw Blauw

Blauw in de badkamer

Blauwe tinten doen het ook erg goed in de badkamer. Hoewel je in eerste instantie misschien niet denkt aan blauw voor de badkamer is dit wel een hele mooie kleur. Denk bijvoorbeeld aan blauwe tegels met een print of gave accessoires. Net zoals bij de keuken kun je ook hier weer zelf bepalen welke tint het beste past bij jouw interieur en jouw wensen. Elke tint brengt weer een andere uitstraling met zich mee. Lichte tinten blauw houden het rustig waar donkere tinten meer aanwezig zijn. Door de donkere tinten te combineren met lichte kleuren creëer je een mooi geheel.

blauw blauw blauw

Ga jij met blauwe tinten aan de slag?

About the author: Babette Vos