Gietvloer; dé trend op het gebied van vloeren

Een van de meest populaire vloeren van dit moment is de gietvloer. Deze vloer geeft een stoer en uniek effect aan de ruimte en past ook perfect in de industriële woonstijl. Daarnaast ook geschikt voor verschillende ruimtes, van de woonkamer tot de keuken en van de badkamer tot de slaapkamer. Hieronder vertellen we je meer over deze bijzondere vloer en laten we je zien wat de mogelijkheden zijn. Lees snel verder en laat je inspireren.

De voordelen

Naast het prachtige uiterlijk van de vloer kent deze vloer talloze voordelen. Zo kun je kiezen uit verschillende mooie kleuren. Elke kleur brengt een uniek effect met zich mee. Daarnaast hebben gietvloeren geen naden, zoals bij bijvoorbeeld houten vloeren wel het geval is. Maar dit is niet het enige, gietvloeren zijn geluiddempend, strak, modern, vlak, slijtvast en krasbestendig. Afhankelijk van het type gietvloer kun je de vloer goed combineren met vloerverwarming, voor heerlijke warme voeten. Daarnaast is deze vloer uitstekend voor ruimtes waar het vochtig wordt en is de vloer gemakkelijk schoon te maken.

Gietvloer  

De hoogte van gietvloeren kan zich beperken tot slechts enkele millimeters. Maar dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de vloer. Dit is namelijk een uiterst sterke en duurzame vloer waar je jaren plezier van zult hebben. Het leggen van deze vloer is een echte kunst en is alleen voor de experts weggelegd. Laat je bij de aankoop van een gietvloer dus goed adviseren.

  

HuisMakeOver

Om de verschillende types gietvloeren in het echt te ervaren, wil je de vloeren en kleuren vast in het echt zien. Je bent bij een landelijk netwerk van HuisMakeOver dealers van harte welkom om te voelen en vragen.

Bij de dealers van HuisMakeOver krijg je advies en bestel je uiteindelijk de WOONCOLLECTIE producten.

Binnenkort staat de gehele gietvloer collectie van HuisMakeOver online. HuisMakeOver heeft een eigen collectie prachtige producten. Deze collectie is geïnspireerd op de trend van URBEXING, waar het gevoel van “doorleefd en oud” precies is waar de liefhebber voor kiest. Neem nu alvast een kijkje op:

www.huismakeover.nl/wooncollectie

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie