Gadgets

De leukste gadgets voor in huis!

De laatste paar jaren worden er steeds meer grappige maar tevens erg handige gadgets op de markt gebracht die het leven in en om het huis een stuk leuker en makkelijker maken. Bij HuisMakeOver houden we wel van dit soort grappige gadgets.

We hebben een aantal bijzondere gadgets voor in huis op een rij gezet. Deze gadgets zijn niet alleen leuk om te hebben maar ook om te geven. Altijd handig voor een housewarming of als verjaardagscadeau!

Triby

Triby is een heel klein maar heel handig apparaatje. Hij is magnetisch en dus gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld de koelkast. Je kunt er mee bellen naar andere apparaten in huis maar je kunt er ook berichten of tekeningen op achterlaten. Deze worden achtergelaten via de applicatie en kunnen snel verstuurd worden. Geen irritante, niet plakkende, post-its meer nodig! En dat is nog niet alles. De Triby kan ook muziek afspelen.

gadgetsGadgets

Retro letterbord

Letterborden zijn helemaal van nu. Maar vroeger zag je ze ook al veel, bijvoorbeeld op kantoor. Tegenwoordig worden ze gebruikt als leuk hebbedingetje in huis. Dit retro letterbord is retro en trendy tegelijk. Je kunt zelf de tekst verzinnen en veranderen door middel van de verschillende tekens die gemakkelijk te bevestigen zijn. Je kunt het bord ophangen aan de muur maar ook neerzetten op een dressoir of tafeltje.

GadgetsGadgets

Muziekkussen

Kun je niet slapen? Dan biedt een muziekkussen de oplossing. Dit handige kussen sluit je eenvoudig aan op je smartphone, Ipod, MP3-speler, radio, tablet of laptop. Leg je hoofd op het kussen en je kunt genieten van muziek. De ingebouwde speakers voel je niet en is ook niet te horen voor andere personen in de ruimte. Dus muziek aan en ontspannen maar!

Gadgets Gadgets

Hanglamp zonder stroom   

Deze hippe hanglamp kun je overal ophangen en heeft geen stroom nodig! De lamp hoef je niet in het stopcontact te steken meer hang je simpelweg gewoon op. Je kunt hem aan en uit doen door aan het koord te trekken. Door het houten design en de eenvoud past de lamp in elk huis en is erg handig voor onverlichte ruimtes. Je hebt alleen wat batterijen nodig.

Gadgets Gadgets

Boekenlamp

Nog een erg handige en leuke lamp in dit rijtje is de boekenlamp. Elke keer als je een pagina omslaat verschijnt er een andere lamp. Je kunt naast de al bestaande designs ook nog je eigen creativiteit de vrije loop laten op de andere vijf lege pagina’s. Je kunt dus gemakkelijk je eigen lamp ontwerpen die niemand anders heeft. Deze lamp sluit je aan via USB aan je computer.

Gadgets Gadgets

About the author: Babette Vos