Een kleine make-over in de zomer

Een kleine make-over in de zomer

Het zijn de kleine dingen die het doen. Zo werkt het ook bij een make-over, hoewel de crew van Extreme Home Makeover hier vast anders over denkt. Uiteraard heb je de juiste basis nodig. Een evenwichtige kamer maakt meestal gebruik van één tint, denk aan pastelkleuren. Of een combinatie van slechts drie kleuren. Je combineert bijvoorbeeld wit, zwart en paars.

Verder heb je ruimte nodig, veel mensen zijn eraan gewend de ruimte te vullen met prullaria. Natuurlijk maak je plaats voor mooie fotolijsten of een bijzonder beeld dat je mee hebt genomen van vakantie. Zorg er echter ook voor dat er voldoende ruimte vrij of leeg is, dit geeft namelijk rust. Het oog wil ook wat, maar soms is dit juist minder.

Mocht je opzoek gaan naar nieuwe accessoires, werp dan eens een blik op Couponcode.nu. Je vindt hier acties van de HEMA, Blokker en V&D. Als je jouw ruimte wilt restylen, kijk dan eens naar een paar grote items. Zoals een mooie kandelaar of een windlicht. Deze geven al snel een gezellig sfeer, vooral als deze centraal in de ruimte worden geplaatst.

Denk er verder over om meubelen te recyclen. Een witte lampen kap, mits deze van stof is, kun je bijvoorbeeld voorzien van een leuk kleurtje, net als de voet van de lamp. Van een kast maak je een leuk bankje of boekenplank. Verder kun je natuurlijk jouw houten opleuken, bijvoorbeeld met white wash. Dan ziet deze er trendy uit en heb je hier nog jaren plezier van.

About the author: HuisMakeOver Redactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.