Donkere raambekleding

Ga voor luxe met donkere raambekleding!

In onze blogs heb je al vaker kunnen lezen over verschillende soorten raamdecoratie en de mogelijkheden daarvan. In deze blog gaan we er nog iets verder en laten we zien wat je met donker gekleurde raambekleding in huis kunt bereiken. Want dat donkere raambekleding prachtig kan zijn is een ding wat zeker is. Lees snel verder en laat je inspireren!

Donkere raambekleding

Elk type raambekleding heeft zijn eigen voor- en nadelen. En elk type raambekleding geeft ook weer een andere sfeer weer in huis. Maar niet alleen met verschillende soorten raambekleding kun je experimenteren. Je kunt ook een verschil maken door kleur. Een kleur kan heel bepalend zijn. Het is dus van groot belang dat je van tevoren goed kijkt naar wat voor sfeer past in jouw interieur. Vergeet natuurlijk niet dat de praktische eigenschappen van de raambekleding ook van groot belang zijn.

Donkere raambekleding Donkere raambekleding  Donkere raambekleding

Als je op zoek bent naar een luxe sfeer en niet bang bent voor donkere kleuren dan is het een mooie optie om bijvoorbeeld te kiezen voor donkerblauwe, donkergrijze of zelfs zwarte raambekleding. Om echt een statement te maken kun je zorgen voor een groot contrast tussen de wanden en de raambekleding. Zo springt je zonweringsproduct er echt uit en zorgt het voor een wow-effect. Voor de echte durfal; je kunt er ook voor kiezen om de raambekleding en de wanden in één dezelfde kleur te doen. Zo loopt het mooi in elkaar over en kun je een statement maken van de wand in combinatie met de raambekleding.

Donkere raambekleding Donkere raambekleding  Donkere raambekleding

Let er wel op dat je het niet te donker maakt. Dan voelt de ruimte meteen een stuk kleiner aan. Kies dan ook niet voor verduisterende producten maar voor semi-transparante producten. Dan krijg je nog voldoende licht binnen en blijft het luxe en sfeervolle effect behouden! Ongeacht de woonstijl in je interieur kun je kiezen voor donkere raambekleding.

HuisMakeOver

HuisMakeOver heeft in een eigen bijzondere WOONCOLLECTIE verschillende producten samengesteld die prachtig passen in een mooi interieur van nu. Wat je stijl ook is. Ga langs bij één van onze dealers en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Zoek een dealer

About the author: Babette Vos