Huisdieren in huis; het perfecte plekje voor je hond of kat!

Het is belangrijk dat je je thuis voelt in je eigen huis. Maar als je een huisdier hebt dan wil je ook voor hem of haar een fijn plekje in huis. Een lekker plekje waar ze kunnen spelen of juist even kunnen uitrusten. Naast het comfort of de ruimte is het natuurlijk erg leuk als het design van de gadgets voor je huisdieren er leuk uitzien. In deze blog laten we een aantal leuke items zien voor je hond of kat. Lees snel verder en ontdek wat voor leuks er te vinden is.

Hond

Er zijn talloze hondenrassen. Van klein tot groot en van een pluizenbol tot echte loebas. Een hond is een echte mensenvriend en is graag dicht bij jou in de buurt. Toch wil je je hond een eigen plekje geven, zeker als je meerdere huisdieren hebt. Er zijn echt heel veel verschillende superleuke dingen voor je hond. Denk bijvoorbeeld aan een hippe tipi tent in een leuk patroon, een eigen huisje onder de trap of een superleuk hondenkussen die je zelf kunt ontwerpen zodat het past bij de wensen van jou en je hond.

  

Kat

Een kat is een totaal ander dier dan een hond, ook qua karatkter. Waar de hond een echte mensenvriend is, hecht een kat veel waarde aan z’n eigen plekje. De uitdrukking ‘een hond heeft een baas en een kat heeft personeel’ zegt genoeg. Maar katten zijn ook erg lief en schattig. Deze pluizige viervoeter kun je goed verwennen met een heus kattenpaleis. Voor jou en de kat superleuk! Het leuke is dat het fijn is voor de kat en dat het ook nog eens mooi staat in huis.

 

Gadgets

Maar ook voor jou zelf zijn er superleuke hebbedingetjes te verkrijgen in de vorm van jouw trouwe viervoeter. Denk bijvoorbeeld aan een hippe klok, grappige kussens, wandschilderingen, opbergmogelijkheden en noem zo maar op. Alles om jou huis op te leuken met honden- en kattenspulletjes.

Huisdieren katten Huisdieren katten Huisdieren

About the author: HuisMakeOver Redactie