HuisMakeOver groeit, groei je mee?

Inmiddels in trouwe dienst van ruim 100 makelaars in Nederland timmert HuisMakeOver hard aan de weg. Wij zijn op zoek naar zelfstandige interieur- en verkoopstylisten die inzien dat de markt verkoopstyling verzadigd is. Daarmee heeft HuisMakeOver in 2009 al het besluit genomen om aangesloten leden te trainen tot verkoopklaar-adviseur en het blijkt te werken. Enerzijds het verkopen van woningen heeft niet alleen te maken met styling, en anderzijds zijn wij door transparant te zijn met advies bezig aan het herstel van de woningmarkt.

HuisMakeOver richt zich niet alleen op verkoopklaar opdrachten, maar óók de woonklaar markt pakken wij dit jaar serieus aan.

Daarom zoeken wij actieve leden die zich aansluiten bij onze franchise-formule. Op basis van naamsbekendheid, een bewezen strategie en mogelijkheid om jouw regio exclusief te bedienen zijn de mogelijkheden en voordelen te veel om op te noemen. Door collectief te werken staan we allemaal sterker, dat is de kracht van HuisMakeOver.

Het overtuigen van makelaars is een vak apart, het ondersteunen en bieden van kwalitatieve dienstverlening ook. Daarom geloven wij in krachtbundeling zodat de styling markt professionaliseert. Inreresse? Neem contact op om te kijken of jouw regio beschikbaar is. Bestaande samenwerkingen met b.v. makelaars kunnen blijven bestaan, wij kunnen er wel voor zorgen dat de makelaar ook jouw bedrijf als serieuze marktpartij beschouwt waardoor je ook op lange termijn betrokken kan blijven bij de vastgoedmarkt en kennis hierin verbreed.

Vul het onderstaand formulier in en meld je vandaag nog aan.

About the author: HuisMakeOver Redactie