HuisMakeOver XL laminaat

Wooncollectie HuisMakeOver – Zomer 2017

Een WOONCOLLECTIE by HuisMakeOver?

De HuisMakeOver WOONCOLLECTIE is een logisch vervolg op het succes van het inmiddels bekende woonmerk HuisMakeOver. HuisMakeOver is onder andere bekend van het populaire televisieprogramma de TV Makelaar Mission Impossible. En daarnaast van talloze modelwoningen door heel Nederland. Zo heeft het merk bijvoorbeeld bijna alle koopwoningen in de Markthal Rotterdam voorzien van vloer- en wandafwerking. Dat snakt naar meer…

Door in heel Nederland woningen te stofferen, was het voor HuisMakeOver een logisch vervolg om deze projecten met eigen producten te gaan stofferen. Enerzijds om mooie nieuwe producten te gebruiken. Anderzijds om het lastige proces van stoffering op landelijke schaal steeds beter te beheersen. Daarnaast koesteren wij vanuit een eigen woonwinkel al lang de ambitie om bestaande woonwinkels in Nederland te voorzien van creatieve marketing, digitale middelen en een sterke collectie. Kortom; een mooie wooncollectie koppelen aan de ambacht en kwaliteit van lokale woninginrichters. Versterkt door online tools en duidelijke communicatie om “nieuwe klanten” op een leuke manier te inspireren!” aldus HuisMakeOver directeur Arjan van Jaaren.

wooncollectie - Markthal Rotterdam modelwoning HuisMakeOver
HuisMakeOver modelwoning Markthal Rotterdam

HuisMakeOver is een woonmerk voor mensen die een goede prijs en kwaliteit verwachten.

HuisMakeOver is ook bedoeld voor mensen die gemak en praktisch woongenot waarderen. Vanaf de zomer 2017 komt HuisMakeOver dan ook met een eigen WOONCOLLECTIE, bestaande uit Laminaat, PVC en Vinyl vloeren, Tapijt, Gordijnen op maat en zonwering. De HuisMakeOver WOONCOLLECTIE, inclusief Virtual Reality en een handige stijlkiezer wordt in Nederland uitgezet bij kwalitatieve woninginrichters. HuisMakeOver dealers, oftewel “de woninginrichters”, monteren en stofferen alle HuisMakeOver WOONCOLLECTIE producten. De extra service vanuit dealers is een manier waarmee HuisMakeOver kwaliteit benadrukt. Je vindt HuisMakeOver dus ook niet afgeprijsd online of op iedere hoek van de straat. Uniek zijn en durven kiezen waar jij voor staat. Daar gaat het om.

Maar wat maakt de HuisMakeOver WOONCOLLECTIE anders?

HuisMakeOver communiceert met aansprekende beelden die veel meer inspelen op de lifestyle van mensen. Daarnaast weet het merk online inspiratie naar een hoger niveau te tillen. HuisMakeOver combineert de kracht van lokale ambacht in het concept, door te werken met kwalitatieve dealers in Nederland. HuisMakeOver inspireert via haar eigen blog en MakeOver.nl. Beide uitgeroepen tot toonaangevend in Nederland. HuisMakeOver is zelfs op de 8e plaats beland van een onderzoek van Otto naar: trends en merken to watch voor 2018!. Dus laat je inspireren en vraag vervolgens of een dealer jou helpt met het realiseren van je ultieme woonwens!

Door je in alle rust te laten beïnvloeden door je omgeving, ontgrendel je vanzelf nieuwe inspiratie voor thuis. Zo komen je allermooiste woonideeën tot leven.

Wooncollectie - Uitgevloerd campagne HuisMakeOver
Klik op de afbeelding om een dealer bij jou in de buurt te zoeken!

Woonproducten die het beste bij jou lifestyle passen

Zo is bijvoorbeeld de tapijtcollectie van HuisMakeOver volledig op kleur samengesteld. Uniek en handig. Je zoekt een kleur die het beste bij jouw levensstijl past. Vervolgens heb je op één tapijthanger alle kwaliteiten in die bepaalde kleur. Zo ben je bezig met jouw ultieme woonwens. En niet twintig hangers met allemaal kleuren die afleiden van het pallet waar jij enthousiast van word.

Je kan bijvoorbeeld aan de hand van een HuisMakeOver sfeercollectie die je aanspreekt, jouw nieuwe woonstijl samenstellen. Lekker aan de slag en niet al te veel keuzestress. Daarmee creëer je echt een mooi plaatje wat ook echt bij jou past!

Je eigen woning in een stijlkiezer bekijken

Voor € 25,- inclusief BTW, plaatsen wij jouw woning in onze stijlkiezer. Vervolgens kan je tapijt en laminaat uit de HuisMakeOver WOONCOLLECTIE handig in je eigen woning visualiseren. Erg handig als je nog niet precies weet wat je thuis wilt. Of als de keuze tussen bruin en grijs laminaat lastiger is dan je je had voorgesteld. Vraag een dealer naar de mogelijkheden.

wooncollectie - LIVE HuisMakeOver moodboard
LIVE Moodboard 50 Shades of Grey

De koppeling tussen online en offline

Maar HuisMakeOver is bovenal bezig om de grote slag tussen online en offline te maken. Veel producten uit de HuisMakeOver WOONCOLLECTIE zijn ook Virtueel te bezichtigen in een Virtuele Showroom. Producten kunnen ook bekeken worden in een handige stijlkiezer. Zo kunnen mensen thuis alvast lekker kijken naar producten in een echte setting. In plaats van de bekende platte plaatjes van een vloer in een webshop. Gedurende de rest van 2017 zal het merk bijna alle wooncollectie producten op deze manier gaan visualiseren.

Dus zet je smartphone in een Google Cardboard of andere Virtual Reality headset en kijk eens rond in de eerste Virtuele Showroom van Nederland. De komende tijd zal het aanbod van producten in deze virtuele showroom verder worden uitgebreid.

Een vloer, denk aan tapijt, zul je nog tot lang in de toekomst zelf willen zien alvorens je tot aankoop overgaat. Daarnaast willen de meeste mensen alleen vertrouwde mensen in huis als het gaat om het realiseren van een vloer of het ophangen van bijvoorbeeld raamdecoratie. Dit is precies de reden en kracht van het Virtueel kunnen bekijken van producten en vervolgens toch in een vertrouwde lokale winkel tot aankoop overgaan.

HuisMakeOver vult het gat tussen online inspireren en offline ambacht.

De productgroepen van de HuisMakeOver WOONCOLLECTIE

Laminaat: Wat HuisMakeOver betreft dé kunst onder de vloeren. Wie had ooit kunnen bedenken dat je echt hout, in de vorm van levensechte prints, kunt nabootsen op een betaalbare en praktische vloer. Een goed alternatief voor hout. Je treft ook de razend-populaire XL planken aan in de HuisMakeOver WOONCOLLECTIE. Deze grote planken geven iedere ruimte een robuuste uitstraling en zorgen ervoor dat kleine ruimtes zelfs groter lijken. En laminaat is al lang niet meer dat ‘steeds herhalende’ beukenplankje. In tegendeel. Laminaat is here to stay!

wooncollectie HuisMakeOver XL laminaat

PVC en Vinyl: PVC is zeker momenteel een zeer populaire vloerkeuze. Minimaal contactgeluid. Eenvoudig in schoonmaak en onderhoud. Bovendien uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Gordijnen op maat: HuisMakeOver heeft een uitgebreide collectie gordijnen. Van verduisterend tot vitrage en alles ‘in-between’. Alle gordijnprijzen zijn inclusief confectie gecalculeerd zodat je in de winkel snel ziet wat de prijs is. Bijvoorbeeld met een enkele, dubbele of vlinderplooi. Of jouw stof naar keuze als vouwgordijn. Alle gordijnen worden in ons atelier op maat gemaakt. Ambacht en kwaliteit staan voorop bij confectie.

Raamdecoratie:HuisMakeOver raamdecoratie is in een duidelijk boek teruggebracht tot de hardlopers in de markt. Daardoor heb je zonder veel keuzestress direct zicht op de trends van nu. HuisMakeOver dealers helpen je bij de montage van raamdecoratie en desgewenst het zorgvuldig inmeten hiervan.

HuisMakeOver – ervaar het verschil.

About the author: HuisMakeOver Redactie