Keukenvloer

Inspiratie; de juiste keukenvloer!

De keuken is een belangrijke plek in huis. Het is een plek waar je veel tijd in doorbrengt. Van het koken van een snelle maaltijd tot een uitgebreid diner. Omdat je dus veel tijd doorbrengt in deze ruimte is het wel van belang dat je kiest voor de juiste materialen die lang meegaan en er mooi uitzien. Dat geldt ook voor de vloer in de keuken. Hieronder laten we zien wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten bij het kiezen van een keukenvloer. Lees snel verder en laat je inspireren!

Keukenvloer

Een keukenvloer dient praktisch te zijn en lang mee te gaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in de keuken. Je kunt haast niet voorkomen dat er soms wat eten op de grond valt, dat er water wordt gemorst of dat je spullen laat vallen op de vloer. Het is daarom van belang om te kiezen voor een vloer die daar tegen bestand is en gemakkelijk is in onderhoud.

Keukenvloer Keukenvloer Keukenvloer

Naast de praktische overwegingen wil je natuurlijk ook een keukenvloer die qua looks aan alle verwachtingen voldoet. Ook dat is heel goed mogelijk. Er is namelijk heel veel op het gebied van keukenvloeren. Van een mooie tegelvloer tot aan laminaat en van PVC tot aan keramisch parket. In een lichte kleur of een donkere kleur, het is allemaal mogelijk. De vloer is vaak de basis. Vanaf daar kun je verder met de rest van de ruimte. Bedenk dus goed wat voor stijl je wenst in je huis. Ligt de keuken aan de woonkamer? Let er dan wel goed op (mits gekozen voor twee verschillende vloeren) dat de vloeren met elkaar matchen anders wordt het een onrustig geheel.

Keukenvloer Keukenvloer Keukenvloer

HuisMakeOver

Meer informatie over de perfecte keukenvloer voor jouw keuken? Doe dan informatie op op onze website of ga langs bij één van de HuisMakeOver dealers. Verspreid over het hele land vind je aangesloten dealers.

Bij de dealers kun je inspiratie opdoen maar ook advies inwinnen over de beste vloer of andere producten van HuisMakeOver. Als je het juiste product hebt gevonden kun je bij de dealer het product bestellen.

Houd onze website in de gaten. Binnenkort wordt de gehele WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver gelanceerd, waaronder ook de collectie vloeren. Nu al een kijkje nemen? Kijk dan op: http://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie