kerstklaar

Inspiratie: hoe maak je een kleinere ruimte kerstklaar?

Nu het vroeg donker wordt en de temperaturen soms zelfs als beneden nul gaan wordt het hoog tijd voor extra warmte in huis. En dan hebben we het niet over het aanzetten van de verwarming of open haard. We hebben het over elementen die gezelligheid en warmte in huis halen. Uiteraard zijn de kerstaccessoires hierbij erg belangrijk. Maar hoe zorg je er nou voor dat de ruimte gezellig aanvoelt zonder dat het volgepropt is met kerstspullen? Hieronder laten we zien waar je op kunt letten bij het kerstklaar maken van een kleinere ruimte. Lees snel verder en laat je inspireren!

Kerstklaar maken

Het kerstklaar maken van een kleinere ruimte vraag om wat creativiteit en vindingrijkheid. Het is hierbij heel belangrijk om niet te veel verschillende stijlen door elkaar heen te combineren. Maar kies voor rustige kleuren en laat dat steeds terugkomen in de elementen. Denk hierbij aan de kerstversiering voor in de boom, decoratieve kransen en kaarsen.

kerstklaar kerstklaar kerstklaar

Heb je geen ruimte voor een kerstboom? Geen probleem. Er zijn tal van manieren waarop je toch kerst in huis kunt halen zonder een kerstboom te hoeven plaatsen. Een boom neemt namelijk heel veel ruimte in die goed kunt gebruiken. Hang kerstsokken op, een mooie guirlande, een stolp met kerstelementen of lichtjes of ga aan de slag met takken en lichtjes. Met deze elementen haal je heel gemakkelijk een fijne sfeer in huis. Wil je toch graag een kerstboom in huis? Dan kun je ook kiezen voor een kleine kerstboom. Kies voor kerstversiering in lichte kleuren en ontdek hoe mooi dat staat.

kerstklaar kerstklaar kerstklaar

Is jouw interieur al kerstklaar?

HuisMakeOver
Wil je meer inspiratie opdoen? Ga dan eens langs bij één van de aangesloten HuisMakeOver dealers. Hier kun je meteen de unieke WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver bekijken én bestellen. Thuis alvast aan de slag? Ervaar de producten in Virtual Reality of ga aan de slag in de HMO Stijlkiezer.

Zoek een HuisMakeOver dealer.

About the author: Babette Vos