luxe badkamer

Inspiratie; Luxe in de badkamer!

Dat we luxe steeds belangrijker gaan vinden zien we ook terug in ons interieur. Denk aan rijke en rijke materialen in combinatie met unieke kleuren. En deze trend beperkt zich niet alleen tot de woonkamer, ook in ruimtes als de keuken en de badkamer zien we luxe als een belangrijk element. Hieronder laten we je zien hoe je een optimale badkamer creëert met veel luxury, waar je heerlijk kunt ontspannen. Lees snel verder en laat je inspireren!

Luxe in de badkamer

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het is de plek waar we ons even kunnen terug trekken en een momentje voor onszelf kunnen nemen. Daarom verdient deze ruimte de volle aandacht als het aankomt op een renovatie. Uiteraard hangt er een aan verbouwing van de badkamer wel een kostenplaatje maar als je het op de juiste manier aanpakt kun je de perfecte badkamer creëren. Een badkamer waar iedereen van droomt. Maar hoe creëer je die? Wat we steeds meer zien is de hotelervaring in huis. De luxueuze sferen van de badkamers van hotels laten we terugkomen in het interieur. De witte, kille badkamers worden achterwegen gelaten en maken plaats voor warme, sfeervolle kleuren in huis, gecombineerd met een beetje glamour om die ultieme sfeer te bereiken.

Luxe badkamer Luxe badkamer luxe badkamer

Het luxueuze gevoel van de badkamer zit hem vooral in de handige en mooie items. Denk bijvoorbeeld aan een grote regendouche, een groot bubbelbad of een wastafel in een uniek design. De innovaties op het gebied van badkamers staat zeker niet stil. Er zijn dus tal van mooie elementen die perfect thuis passen in een luxe badkamer. Door te kiezen voor grote tegels in warme, diepe kleuren maakt je het plaatje helemaal compleet.

luxe badkamer luxe badkamer luxe badkamer

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

HuisMakeOver

Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens op onze website of breng een bezoek aan één van de HMO dealers. De dealers van HuisMakeOver staan voor je klaar en helpen je waar jij wel wat hulp kunt gebruiken. De WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver is ook te bezichtigen en te bestellen bij deze dealers!

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie