Metalen deuren

Inspiratie: Metalen deuren in huis!

Iets wat elke huis sowieso heeft zijn deuren. Ze komen in allerlei soorten en maten. Een deur is uiteraard erg handig (zeg maar gerust onmisbaar) in huis. Alleen soms is een deur een echte sta in de weg. Dit kan doordat de deur totaal niet past in het interieur of omdat simpelweg gewoon een lelijke deur is. Dat is erg jammer, je kunt namelijk heel veel sfeer en stijl toevoegen aan je interieur met deuren. Hieronder laten we zien wat mooie metalen deuren voor effect hebben in je interieur. Lees snel verder en laat je inspireren!

Metalen deuren

In de woontrends worden de deuren zeker niet vergeten, denk bijvoorbeeld aan de prachtige barn doors. Deze deuren zorgen voor robuuste sfeer en zijn een verrijking voor je interieur. Maar er is nog veel meer. Zeker als je op zoek bent naar iets stoers, dan kan een metalen deur de oplossing bieden. Metalen deuren komen ook in velen soorten en maten. Op dit moment zijn de zwarte deuren van metaal en glas erg populair. Door middel van de zwarte tint van de deuren kun je een groot contrast maken tussen de deur en de rest van de ruimte. Zo maak je een mooie afscheiding van de ruimte en creëer je tegelijkertijd veel sfeer.

Metalen deuren Metalen deuren Metalen deuren

Je kunt ook een stapje verder gaan en kiezen voor deuren met een echte metal look. Op deze manier kun je echt een eyecatcher maken van je deur en een uniek element toevoegen aan je interieur. Vooral in ruimtes die lijken op een loft past dit perfect. Laat je inspireren door de beelden in deze blog.

Metalen deuren Metalen deuren Metalen deuren

HuisMakeOver

Op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan eens één van onze andere blogs, neem een kijkje op de onze website of breng een bezoek aan één van de aangesloten dealers. Bij de HMO-dealers kun je terecht voor advies en inspiratie en kun je de voordelen ontdekken van de HuisMakeOver WOONCOLLECTIE. Wacht niet langer en ga vindt de perfecte producten voor jouw interieur.

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie