interieurtrends

Interieurtrends van dit jaar!

In deze blog blikken we terug op de interieurtrends van het afgelopen jaar. Elk jaar worden we weer verblijd met prachtige trends die we kunnen implementeren in ons interieur. 2017 was zeker geen uitzondering, het afgelopen jaar zijn er verschillende woontrends langsgekomen waar we vandaag de dag nog steeds vrolijk van worden. Hieronder zetten we een aantal van onze favoriete trends van 2017 voor je op een rij. Lees snel verder en laat je inspireren!

Interieurtrends 2017

De beach look is een van de trends waar we het in onze blogs recent nog over hebben gehad. Deze trend zorgt voor een relaxte sfeer in huis en geeft een heus vakantiegevoel. De lichte kleuren stralen rust huis en door te combineren met juiste accessoires creëer je het echte strandgevoel. Een andere trend van 2017 die natuurlijke elementen terugbrengt in huis is de natuurlijke woonstijl. Veel groen in huis gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Steen is een materiaalsoort die we in de industriële woonstijl ook veel terug zien komen. In deze en andere woonstijlen zien we ook dat behang steeds populairder is geworden. Waar we het voorheen nog oubollig vonden is het nu een perfecte manier om een statement te maken in het interieur.

Interieurtrends Interieurtrends interieurtrends

Als we het hebben over kleuren die dit jaar erg populair zijn dan zijn dat voornamelijk de kleuren geel, groen, blauw en zwart. Flexa lanceerde dit jaar zelfs Denim Drift (een blauwtint) als kleur van het jaar 2017. Ook de donkerblauwe tinten doen het erg goed dit jaar. Pantone benoemde groen eerder al als Pantone kleur van het jaar. Geel is een kleur die je normaal gesproken misschien niet zo snel zou kiezen voor in huis. Maar in 2017 hebben we gezien dat dit wel degelijk een mooie kleur is om ons interieur net dat beetje extra te geven. Zwart is een kleur (of tint) waar we nog lang niet op uitgekeken zijn als het aankomt op ons interieur. Wij weten zeker dat we deze kleur ook volgend jaar nog veel gaan terugzien.

Interieurtrends Interieurtrends Interieurtrends

About the author: Babette Vos