Interiortrends

Interiortrends; een aantal trends die je niet mag missen!

Bij HuisMakeOver kijken we elk jaar erg uit naar de interiortrends van het komende periode. Wat voor dingen kunnen we verwachten en wat gaan we terug zien in de interieurs van 2018? We laten het zien in onze blogs. Vind jij het ook leuk om op de hoogte te blijven van de laatste trends? Dan moet je deze blog zeker even lezen. Hieronder bespreken we namelijk enkele trends die je niet mag missen. Lees snel verder en laat je inspireren!

Interiortrends

Wat we nog meer gaan zien volgend jaar (en ook al dit najaar) zijn donkere kleuren in het interieur. Denk hierbij aan donkerblauw, antraciet, donkergroen en zelfs zwart! Je moet dus wel durven te experimenteren met kleur. Het gaat wel om donkere kleuren die de ruimte niet kil maken maar juist zorgen voor warmte en luxe. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het onpersoonlijk en ongezellig aanvoelt. We gaan steeds meer durven in het interieur. Niet alleen met de donkere kleuren maar ook met prints en patronen. Durf jij het aan om te mixen & matchen?

Interiortrends Interiortrends Interiortrends

Er zijn ook woontrends of beter gezegd woonstijlen die we nog lang niet zat zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Scandinavische woonstijl. Ook in 2018 gaan we die stijl veel terug zien. Lichte houten vloeren, warme materialen en unieke kleuren aan de wand. Ongeacht het seizoen, een Scandinavisch interieur kan altijd.

Hoewel het leuks is om met de trends mee te gaan moet je er wel op letten dat je voor iets kiest wat echt bij je past. Je interieur is een mooie plek om je persoonlijkheid te laten zien. Houd hier dus wel rekening mee bij het implementeren van trends in je interieur.

Interiortrends Interiortrends Interiortrends

HuisMakeOver

Kun jij wel wat advies gebruiken op het gebied van verf, behang, vloeren of raambekleding? Breng dan een bezoek aan één van de HuisMakeOver dealers of neem contact met ons op.

Zoek een dealer

About the author: Babette Vos