Natuur

Interiortrends: Haal de natuur in huis

In onze blogs hebben we je al vaker geïnformeerd en geïnspireerd over groen in huis. Een groene kleur in huis kan voor een heel mooi effect in huis. Combineer je dit met planten? Dan ben je helemaal goed bezig. In deze blog laten we je kennismaken met de implementatie van natuur in huis. Er zijn namelijk hele mooie en tevens duurzame manieren om buiten en binnen met elkaar te combineren. Hieronder lees je daar alles over. Lees snel verder en laat je inspireren!

Wij houden van natuur

Met het toevoegen van potten en planten aan je interieur kun je al een hoop bereiken. Naast dat het er mooi uitziet zorgen planten ook voor een huiselijk gevoel. Ze zijn eigenlijk onmisbaar dus. Maar de voorbeelden die we hieronder laten zien gaan verder dan het toevoegen van een paar planten. Dit is echt voor liefhebbers voor groen en natuur. Heb je er weleens over nagedacht om een boom te plaatsen in je interieur? Nu horen we je denken, een boom? Ja, een boom. Dit is namelijk  heel makkelijk en geeft een te gek effect in huis. We snappen dat je geen ruimte hebt voor een megagrote boom in je interieur. Er zijn namelijk ook kleinere boompjes. Zet ze in een prachtige pot en geef ze een mooi plekje in huis. Let wel goed op de condities die de boom/grote plant nodig heeft. Je wil natuurlijk wel dat het lang meegaat. Hieronder zie je hoe gaaf dit kan zijn.

Natuur Natuur Natuur

Een andere manier is door een indoor garden aan te leggen. Een binnentuin is een prachtige manier om architectuur te combineren met milieuvriendelijkheid. Daarnaast geeft het een uniek effect in huis. Als een binnentuin to much is voor jou dan kun je ook denken aan een verticale tuin. Ook dit zien we steeds vaker terug in het interieur. In plaats van een mooi kunstwerk hang een verticale tuin aan de wand. Dit brengt de muur letterlijk tot leven.

Zoals je ziet zijn er zat mooie manieren om de natuur in huis te halen.

Natuur Natuur Natuur

About the author: Babette Vos