Kleine woonkamer

Is jouw kleine woonkamer toe aan een make-over?

Of je nu een hele grote of juist een kleine woonkamer hebt, een woonkamer is de ruimte waar je samen met vrienden en familie even kunt ontspannen en gezellig kunt bijkletsen. Het is daarom van belang dat je een woonkamer hebt waar je je meteen thuis voelt. Als je een woonkamer hebt die niet zo groot is wil dat niet zeggen dat je er geen mooie, gezellige en bovenal sfeervolle ruimte van kunt maken. Kan jouw kleine woonkamer wel een make-over gebruiken? Lees dan vooral de tips hieronder. Lees snel verder en laat je inspireren!

Kleine woonkamer

In een kleinere woonkamer is het heel belangrijk dat je let op het gebruik van kleuren en patronen. In een kleinere ruimte is het dan ook verstandig om lichte kleuren te gebruiken. Hoewel we zeker van felle kleuren houden kun je dat hier beter niet doen. Dat kun je hier beter terug laten komen in de accessoires. Kies een lichte kleur die het een mooi en rustig geheel maakt en dan kun je het verder met andere elementen aankleden. Raambekleding is bijvoorbeeld zo’n element. Met de juiste raambekleding kun je veel sfeer in je interieur brengen. Denk aan mooie, lange gordijnen met een mooie print of aan een stijlvolle duette.

Kleine woonkamer kleine woonkamer Kleine woonkamer

Daarnaast zijn er nog veel meer items die je woonkamer helemaal afmaken. In die elementen kun je wel meer kleur of patronen laten terugkomen. Denk aan kussens op de bank, een warm kleed op de vloer, een mooi schilderij aan de muur en vergeet ook de planten niet. Die zorgen juist voor dat huiselijke gevoel. Verder speelt ook verlichting een grote rol. Wissel sfeerverlichting en functionele verlichting met elkaar af voor de perfecte balans in je interieur. Wil je toch nog meer kleur aanbrengen? Kies dan voor één item in kleur denk aan een poef of een fauteuil.

Kleine woonkamer Kleine woonkamer kleine woonkamer

HuisMakeOver

Kijk eens op de website en ontdek meer over interieur. Ook kun je op de website meer te weten komen over de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver. Liever in het echt zien? Ga dan langs bij de dealers van HMO.

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie