traprenovaties

De laatste trends op het gebied van traprenovaties

Je loopt er elke dag op, het is een van de meeste gebruikte delen van het huis. Echter krijgt het niet altijd de aandacht die het verdient. We hebben het natuurlijk over de trap. In deze blog laten we zien op welke creatieve manieren je de trap een make-over kunt geven. Lees snel verder, laat je inspireren en ontdek de laatste trends op het gebied van traprenovaties.

Traprenovaties

De trap is het perfecte gedeelte in huis waar je een mooi statement van kunt maken. Er zijn tal van creatieve manieren om van de trap een mooi geheel te maken. Eén van die manieren is een ouderwetse traploper maar dan in de stijl van nu. Het voordeel van een traploper is dat je een gedeelte van de trap blijft zien en dat de trap minder glad is dan een trap zonder bekleding. Kies voor een leuke print op de loper en maak er een gaaf geheel van. Is dit niks voor jou? Iets wat nu heel populair is op het gebied van traprenovaties is hout of beton op de trap. Deze prachtige materialen kunnen heel mooi verwerkt worden op de trap.

traprenovaties traprenovaties traprenovaties

Maar vergeet ook vooral de leuning niet bij de make-over van de trap. Je kunt hier heel veel verschillende kanten mee op kunt gaan. Kies bijvoorbeeld voor een houten leuning voor een rustiek effect. Je kunt ook voor iets moderner gaan door te kiezen voor een strakke leuning met verlichting eronder. Dit geeft een heel bijzonder effect. Iets anders wat zorgt voor een heel gaaf effect is een trapsticker. Deze sticker is gemakkelijk te plaatsen en is verkrijgbaar in verschillende mooie soorten.

traprenovaties traprenovaties traprenovaties

Hoe ziet jouw ideale trap eruit?

HuisMakeOver

Wil je nog meer te weten komen? Neem een kijkje op de website of ga langs bij één van de HuisMakeOver dealers. Zij bieden je het beste advies. Bij de dealers kun je ook de prachtige WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver bekijken.

Zoek een dealer

About the author: Babette Vos