Marmeren keukenblad; een stijlstatement in de keuken

Hoewel de hele trend met marmer een beetje achter ons ligt wil dit niet zeggen dat je al het marmer uit huis moet weren. Integendeel juist. Ga bewust om met deze prachtige materiaalsoort. Je kunt er zo veel moois mee doen, onder andere in de keuken. Denk aan een mooi marmeren keukenblad of marmeren tegels tegen de wand. Hieronder laten we zien dat je met een subtiele touch van deze steensoort een uniek stijlstatement kunt maken in de keuken. Lees snel verder en laat je inspireren!

Luxe en klasse

Breng de uitstraling van je keuken naar een nieuw niveau en kies voor marmer in de keuken. Deze steensoort zorgt voor een luxe uitstraling. Voor een keuken met veel klasse zit je met marmer altijd goed. Daarnaast is de keuze echt reuze. Van wit tot zwart en van modern tot klassiek. Dat is het fijne van deze unieke materiaalsoort; het past in elke stijl thuis. Van landelijk tot ultramodern, marmer kan altijd!

Hoewel marmer een steensoort is met een druk patroon past het toch overal bij. Mede door de unieke lijnen in het marmer trek je de aandacht meteen naar het keukenblad. Dit wordt de eyecatcher van de keuken.

  

Keukenaccessoires

Ben je al blij met je keukenblad zoals die is maar ben je wel een echte liefhebber van marble? Dan kun je natuurlijk ook met accessoires aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan leuke zeeppompjes, snijplanken, voorraadpotten, klokken en servies. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Ook met marmeren accessoires creëer je sfeer en luxe in de keuken, maar pas wel op dat je niet je hele keuken verplaatst. Bij marmer geldt; less is ook echt more!

Wat ook subtieler is dan een marmeren keukenblad is door de achterwand bij de keuken te voorzien van marmer. Trekt alsnog de aandacht en is supermooi. Ook hier geldt dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt.

Marmeren keuken Marmeren keuken Marmeren keuken

About the author: HuisMakeOver Redactie