Moderne schuifdeurkasten in je slaapkamer

Nieuwe look

Ben je van plan je slaapkamer een nieuwe look te geven met hippe muurkleuren en een mooie nieuwe kledingkast? Richt je kamer in met gezellige nachtkastjes, sfeerlampen en een mooie design kledingkast waarin je al je kleren kwijt kunt. Je bed is bepalend voor de inrichting van de kamer en is een echte blikvanger, maar een kledingkast maakt ook een groot deel uit van je slaapkamerinterieur. Met een mooie schuifdeurkast combineer je het beste van twee werelden. Een de ene kant creëer je ruimte: je hebt altijd een opgeruimde kamer zonder rondslingerende kleren en je hebt geen extra ruimte nodig voor openslaande deuren. Aan de andere kant geeft schuifdeurkast een bepaalde sfeer, en dan met name een moderne en landelijke sfeer.

Creatief met spiegels

In een schuifdeurkast kun je al je kleren en schoenen kwijt in de vele vakken, lades en aan hangers. De kledingkasten geven je de mogelijkheid om een grote passpiegel of diverse spiegelvlakken aan de schuifwand te bevestigen. Zo kun je je kleren uitgebreid passen en combineren tot een leuke outfit voor de spiegel. Zeker als je een kleinere kamer hebt, zijn spiegels een goede optie. Spiegels geven een ruimtelijk effect waardoor je slaapkamer optisch groter lijkt.

Inspiratie

Voor interieurinspiratie en de keuzemogelijkheden van slaapkamerkasten, kun je hier een kijkje nemen. Ben je enthousiast geworden van de spiegel ideeën? Leuk! Op myhomeshopping.nl is een gevarieerd aanbod spiegels te vinden en kun je leuke inspiratie op doen.

About the author: HuisMakeOver Redactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.