Positief nieuws vernemen wij graag!

Wat u ook te melden heeft met betrekking tot de vastgoed- en woningmarkt vernemen wij graag zolang het positief nieuws betreft. Als professionals in de styling- en vastgoedbranche is er inmiddels een overvloed aan negatieve berichten. Hoe hard de klappen ook, we dienen creatief en positief te blijven om moeilijke tijden te doorbreken. HuisMakeOver is daarom actief op zoek naar leden, informatie, mensen, bedrijven, professionals of studenten die betrokken zijn bij de vastgoed- en woningmarkt en op positieve wijze de consument kunnen overtuigen op basis van nieuwe producten of dienstverlening.

We moeten allemaal wat extra’s geven, maar het resultaat is dat de stylisten branche professionaliseert, de makelaar actief wordt en wanneer men een positieve en pro-actieve werkwijze durft aan te nemen de resultaten daar mogen zijn. Natuurlijk is het verkopen van een huis boven het miljoen moeilijker, we kunnen niet op de scherpere regelgeving van banken heen, en ook het feit de algehele economie onstabiel is zullen we niet ontwijken.

Neem deel aan een actief platform en deel het positieve nieuws. Help elkaar om het vertrouwen in de vastgoedmarkt te herstellen en benut kansen!

About the author: HuisMakeOver Redactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.