Deze soorten raamdecoratie kun je met elkaar combineren

raamdecoratie combineren

Verschillende soorten raamdecoratie combineren; een trucje van de interieurstylisten om een speels effect te creëren.  Vooral als het contrast tussen de materialen groot is. Een juiste combi is de blikvanger van je interieur. Benieuwd welke soorten raamdecoratie goed matchen?

huismakeover-raamdecoratie-combineren-foto 1

Houten jaloezieën x transparante gordijnen

Houten jaloezieën an sich zijn al prachtig. Maar voor een warmere look combineer je houten jaloezieën met transparante gordijnen. Het contrast tussen de materialen is groot, zorg er daarom voor dat de kleuren niet te veel van elkaar afwijken.

huismakeover-raamdecoratie combineren foto 2

Vouwgordijnen x overgordijnen

De combinatie vouwgordijnen en overgordijnen is perfect om het kleurenpalet van je interieur te uiten. Ga voor tinten die dicht bij elkaar liggen. Verschillende materialen, maar wel in kleuren die dicht bij elkaar liggen zorgen voor een stijlvol effect.

huismakeover-raamdecoratie combineren foto 3

Shutters x overgordijnen

Shutters combineren met gordijnen? Een verassende combinatie. De shutters, die redelijk grof van zichzelf zijn, krijgen door de inbetweens een zachte look.

huismakeover-raamdecoratie combineren foto 4

Woven wood x inbetweens

Met woven wood haal je de natuur in huis. De gewezen structuur van het hout staat in groot contrast met inbetweens. En juist dit maakt deze combinatie tot een groot succes.

Welke combinatie vind jij het sfeervolst? 

De HuisMakeOver raamdecoratie collectie staat vanaf Februari bij onze geselecteerde dealers.

Bezoek onze wooncollectie website voor meer informatie.

 

About the author: Arjan