Tijdloos en tegelijkertijd trendy, het kan!

Tijdloze inrichting

Een tijdloze inrichting zorgt ervoor dat je niet elk jaar of elke 2 jaar meubels en accessoires hoeft te vervangen. Maar bij het woord tijdloos denken veel mensen misschien direct aan suf en antiek. Misschien ook wel logisch. Is het wel mogelijk om een tijdloos interieur te hebben en toch hip en trendy te zijn? Jazeker! Tijdloos betekent immers niet dat alles vol moet staan met antieke spullen.

Eigen smaak en stijl

Het eerste en direct ook belangrijkste aandachtspunt: blijf bij je eigen smaak en stijl. Je eigen smaak kan wel veranderen, maar waarschijnlijk niet zo snel als de nieuwste trends. Stel je interieur niet samen doormiddel van te bekijken welke meubels en accessoires perfect op elkaar aansluiten en helemaal bij elkaar passen. Bekijk het anders. Koop meubels en accessoires die je mooi vindt, zonder rekening te houden met de andere meubels/decoratiespullen die je al hebt. Koop op basis van wat je leuk vindt, niet op basis van wat een goede en perfecte match is. Je zult zien dat het uiteindelijke geheel tijdloos en trendy is!

Nieuwe trends

Laat je verder ook gewoon beïnvloeden door nieuwe trends. In het dagelijkse leven kom je deze namelijk meer dan genoeg tegen. Onthoud ze, neem ze in je op.  Het is dan alleen belangrijk dat je een manier vindt om er een dusdanige draai aan te geven dat het bij je smaak past. Bovendien is het best mogelijk om in een tijdloos interieur de nieuwste trends op een kleinschalige manier terug te laten komen, namelijk doormiddel van woonaccessoires en decoratie artikelen.

Stap voor stap

Wil je je eigen interieur aanpakken en tijdloos maar tegelijkertijd toch trendy maken? Pak het dan stap voor stap aan. Voeg steeds wat nieuwe dingen toe en je zult zien dat beetje bij beetje, langzaamaan je inrichting verandert in een trendy maar toch tijdloos geheel! Zit je een beetje krap qua ruimte? Dit is misschien alleen maar beter. Dit helpt je juist om net wat creatiever te zijn!

Je kunt een tijdloze en trendy inrichting creëren door je simpelweg vast te houden aan je eigen stijlen en smaken. Dan komt het vanzelf goed!

About the author: HuisMakeOver Redactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.