Gietvloeren

Trendalert: de gietvloeren van HuisMakeOver

Het vinden van de juiste vloer is niet eenvoudig. Je moet op een hoop dingen letten en naast de praktische eigenschappen van de vloer wil je ook een vloer die er mooi uitziet. Er verandert ook veel op het gebied van vloeren. Er is steeds meer mogelijk. Op dit moment is de gietvloer erg populair! Een vernieuwende vloer die een aanwinst is voor je interieur. HuisMakeOver heeft ook haar eigen collectie gietvloeren samenstellen. Hieronder laten we je kennismaken met de voordelen van een gietvloer. Lees snel verder en laat je inspireren!

Gietvloeren

Een gietvloer is een vloer die perfect past in de huizen van vandaag de dag. Het is een combinatie van een industriële vloer die zorgt voor luxe en warmte in het interieur. De naam van de vloer zegt het al; de vloer wordt gegoten. Dat is precies wat deze vloer zo uniek maakt. De vloer is geïnspireerd op een betonvloer. Het is een vloer waar volop geleefd kan worden want door het intensieve gebruik krijgt de gietvloer een prachtige, authentieke uitstraling.

Gietvloeren  Gietvloeren

Gietvloeren zijn uiterst duurzaam, passen in elk interieur en zijn gemakkelijk in onderhoud. Je hoeft met een gietvloer niet bang te zijn voor lawaai, de vloer is namelijk geluiddempend. En ondanks dat de vloer dun is is het een slijtvaste vloer die jarenlang meegaat. Heb je vloerverwarming in huis? Dat is geen probleem. Het is namelijk perfect te combineren met een vloerverwarming. Je hebt de uitstraling van een stoere, industriële vloer en ook nog eens warme voeten als je over de vloer heen loopt. Handig toch?!

Gietvloeren Gietvloeren

Wij zijn in ieder geval groot fan van de gietvloer. En uiteraard zijn we erg trots op onze eigen collectie gietvloeren. Kom voor een voorbeeld van onze gietvloeren naar één van de dealers van HuisMakeOver.

HuisMakeOver

HuisMakeOver heeft een eigen WOONCOLLECTIE op de markt gebracht. Deze HuisMakeOver WOONCOLLECTIE bestaat uit unieke producten van een goede kwaliteit voor een mooie prijs. Sinds kort is de WOONCOLLECTIE ook uitgebreid met een collectie gietvloeren. Deze wil je zeker niet missen. Binnenkort verschijnt dit ook op de website. Kun je niet wachten? Ga dan eens langs bij één van onze dealers!

Zoek een dealer

 

About the author: Babette Vos