Wallpapers

Wallpapers met een wow-effect!

Als je echt een statement wilt maken in huis dan zou je ervoor kunnen kiezen om met behang aan de slag te gaan. Dan hebben we het niet zomaar over behang maar bijzondere wallpapers. Eerder in onze blogs heb je al inspiratie kunnen opdoen. In deze blog laten we zien hoe je gemakkelijk en snel een gaaf effect creëert in huis door gebruik te maken van bijzondere wallpapers. Lees snel verder en laat je inspireren!

Wallpapers

Er is heel veel mogelijk op het gebied van behang. Van gekleurd tot licht en van drukke prints tot aan effen behang. Als je echt een wow-effect wilt creëren, zul je wel voor unieke wallpapers moeten gaan. Het fijne aan behang is dat het eigenlijk nooit uit de mode raakt. Elk jaar staan de woonbladen en het internet weer vol met nieuwe, bijzondere prints die ons interieur net dat beetje extra kunnen geven. Naast een gaaf effect creëren in huis kun je met behang ook persoonlijkheid toevoegen aan het interieur. Je kunt het helemaal eigen maken. Als je uitgekeken bent op het behang dan kun je zo weer opnieuw beginnen.

Wallpapers Wallpapers Wallpapers

Het afgelopen jaar hebben we op het gebied van behang veel verschillende dingen gezien. Vooral felle kleuren en grappige prints hebben hun opwachting gemaakt. Met name de geometrische vormen waren en zijn nog steeds erg populair. Uiteraard doen ook de lichtere kleuren het nog steeds goed. Tegenwoordig kun je wallpapers inzetten als een soort kunstwerk aan de wand. De watercolor trend leent zich hier erg goed voor en ook het fotobehang van vandaag de dag kan zorgen voor die extra dimensie. Denk daarnaast ook eens na om behang te gebruiken in ruimtes die misschien niet meteen voor de hand liggend zijn, zoals de badkamer en de keuken. Bij de badkamer moet je er wel goed op letten dat er een goed ventilatiesysteem hebt, anders gaat dit ten koste van het prachtige behang.

Wallpapers Wallpapers Wallpapers

Ga jij ook aan de slag met behang?

About the author: Babette Vos