Versier je wanden

Versier je wanden

Woonaccessoires zijn niet echt noodzakelijk in een woonruimte. Maar ze kunnen de boel wel opvrolijken. Daarnaast kun je met accessoires heel eenvoudig je eigen smaak en stijl weergeven. Voordeel is ook dat je het allemaal makkelijk kunt vervangen en verplaatsen. Binnen het onderwerp woonaccessoires zoomen we even in op de wanddecoratie. Wanddecoratie komt voor in allerlei verschillende soorten en stijlen. De ene keer is het uniek en modern, de andere keer is het wat gewoontjes. Hoe dan ook, wanddecoratie, in wat voor vorm dan ook, kan eigenlijk niet in je huis ontbreken. Al zoekende kwamen we wat leuke, unieke, maar ook ‘gewone’ voorbeelden van wanddecoratie tegen.

Unieke wanddecoratie

Zo vonden we twee leuke voorbeelden in de categorie ‘uniek en modern’. Je zult ze wellicht niet direct thuis ophangen, maar we vonden ze te leuk om niet te delen. Nummer één is een wandlamp. Door deze lamp lijkt het alsof het behang in de hoek aan het loslaten is. Mocht het wat vreemd en vaag klinken, dan kun je een kijkje nemen op froot.nl. In dat artikel staat ook voorbeeld nummer 2: verschillende kleine boekenplankjes in de vorm van een A4tje. Het lijkt alsof een stapel A4 vellen door de wind wordt weggeblazen. Beiden zijn van Japanse komaf.

Gewone wanddecoratie

Mocht je budget wat lager zijn, of geef je gewoon de voorkeur aan de wat traditionelere vormen van woonaccessoires, dan kun je ook prima online terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaand spiegelraam, te koop op otto.nl?

Waar je ook van houdt, modern of traditioneel, zorg ervoor dat je in elke kamer van je woning wel iets aan de muur hebt hangen. Of het nu een schilderij is, een fotolijst, een spiegelraam of een boekenplank, dat doet er niet toe. Het maakt je huis of appartement net wat gezelliger!

About the author: HuisMakeOver Redactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.