Workspace

Workspace at home; de perfecte vloer

Kortgeleden hebben we je al geïnformeerd over de verschillende vloersoorten en de juiste vloer voor in de hal. Het kiezen van de perfecte vloer is niet makkelijk, daar helpen we je dus graag bij. In onze blogs kun je daarom meer informatie vinden over de verschillende vloeren en welke vloer het beste past in een bepaalde ruimte. Dit combineren we met prachtige inspiratiebeelden zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. In deze blog informeren (en inspireren) we je over de perfecte vloer voor jouw workspace at home. Lees snel verder en laat je inspireren!

Workspace

Tegenwoordig is het in steeds veel meer sectoren mogelijk om thuis te werken. Dat vraagt dan wel om een mooie kantoortje waar je in alle rust kunt werken, zonder de dagelijkse afleidingen van thuis. In onze blogs hebben we het al vaker gehad over hoe je deze ruimte kunt inrichten en waar je op moet letten. In deze blog hebben we het over de mogelijkheden voor vloeren. Net zoals in de andere ruimtes van het huis is er op het gebied van vloeren heel veel mogelijk. Het is dan ook handig om jezelf een aantal dingen af te vragen bij het maken van een vloerkeuze. Afhankelijk van je functie en de tijd die thuis kan/mag werken, zul je veel tijd doorbrengen in de workspace at home. Het is dus belangrijk dat je een comfortabele plek creëert, een vloer kan daarin een grote rol spelen.

Workspace Workspace Workspace

Bij een geschikte vloer voor de werkplek thuis kun je bijvoorbeeld denken aan laminaat, parket, PVC, tapijt, vinyl en een gietvloer. Het voordeel is dat veel van deze vloeren de perfecte eigenschappen hebben voor deze ruimte. De vloeren gaan lang mee, hebben weinig onderhoud nodig en zien er ook nog een heel mooi uit. Of je nu houdt van een lichte vloer of juist een donkere vloer, het kan allemaal. Kijk hieronder naar mooie voorbeelden.

Workspace  Workspace Workspace

HuisMakeOver

Wil je meer weten over de perfecte vloer in jouw kantoor? Breng dan eens een bezoek bij één van onze dealers. Bij de HuisMakeOver dealers kun je veel inspiratie opdoen en kun je je laten adviseren over de beste vloer voor jou.

De dealers van HMO staan voor je klaar en helpen je verder waar jij wel wat hulp kunt gebruiken. Heb je het perfecte product voor jouw interieur gevonden? Dan kun je direct bij de dealer bestellen.

Binnenkort wordt de gehele WOONCOLLECTIE gelanceerd, waaronder ook de collectie vloeren. Kun je niet wachten? Kijk dan alvast op: http://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie