2018

2018: een jaar vol prachtige trends die je niet mag missen!

Inmiddels hebben we alweer drie weken van 2018 achter de rug. De tijd gaat al snel genoeg voorbij. Hoog tijd dus om te kijken naar een aantal prachtige trends die je dit jaar echt niet mag (en wil) missen. Lees snel verder en laat je inspireren!

2018: een nieuw jaar, een nieuw interieur

Het aanbreken van een nieuw jaar kan een mooi moment zijn om je huis ook te voorzien van een nieuw interieur. Of in ieder geval een nieuw kleurtje aan de wand, een ander meubelstuk of door het toevoegen van andere accessoires. Ook dit jaar staat er weer een hoop te gebeuren op woongebied. We hebben een aantal trends opgenomen in deze blog.

Op het gebied van kleur in het interieur zien we dat een aantal kleuren van 2017 plaatsmaken voor nieuwe kleuren van 2018. Zo wordt het roze wat we vorig jaar veel zagen vervangen door lavendel en lila. Het betekent echter niet dat je die prachtige roze elementen meteen weg moet doen. In tegendeel juist. Het past namelijk perfect bij lavendel, lila en de andere kleuren die dit jaar helemaal hot zijn. We zien namelijk veel donkere kleuren zoals donkerblauw en zwart. Wat erg mooi is om meubels die tegen de donkere wand staan af te stemmen op de wand. Denk aan een zwart dressoir tegen een zwarte wand. Je zult versteld staan van het gave resultaat.

2018 2018 2018

De geometrische vormen maken langzaamaan plaats voor ronde vormen. Je hebt al eerder in onze blogs kunnen lezen hoe mooi dat kan zijn in het interieur. Bij die vormen kan ook gekeken worden naar de materiaalkeuze. Zo zien we nog steeds koper maar ook materialen in een goudtint. Dit laat ook wel zien dat de interieurs dit jaar veel meer luxe uit gaan stralen. Denk aan rijke materialen, donkere en warme kleuren, prachtige vormen, unieke texturen en veel stijlvolle patronen.

2018 2018 2018

HuisMakeOver

Blijf ons op de voet volgen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van interieur. Inspiratie opdoen kan ook bij één van de HuisMakeOver dealers. Daar kun je tevens de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver vinden.

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie