088-6253600 info@huismakeover.nl

Laat deze apps je helpen tijdens een verbouwing

Als je een verbouwing dan niet door HuisMakeOver laat begeleiden en zelf aan de slag gaat, dan staan handige apps je bij! Aegon komt met slimme tips en een handige app.

Bron: http://www.flickr.com/photos/smemon/7118787133/sizes/z/in/photostream/

Je hebt een huis gekocht, je wil een nieuwe aanbouw of je huis grondig opknappen. Een ingrijpende en financiële gebeurtenis. Een beetje handige klusser weet waar hij moet beginnen, en zal het meeste zelf kunnen en willen uitvoeren. Naast hulp van vrienden en familie kun je natuurlijk tegenwoordig ook de hulp inroepen van applicaties op je telefoon of tablet. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet, die je tijdens een verbouwing of klus kunt inschakelen.

Bouwdepot

Waarschijnlijk is de verbouwing een flinke kostenpost. Misschien heb je er lang voor gespaard of misschien maak je gebruik van een bouwdepot bovenop je hypotheek om de verbouwing te kunnen financieren. In dat laatste geval kunnen klanten van Aegon de Bouwdepot app downloaden en gebruiken. De app laat je snel een foto maken van een factuur en opsturen. Binnen één werkdag heb je het geld weer op je rekening. Dat scheelt een hoop kostbare tijd waarin je bonnen moet kopiëren en met de hand op de post moet doen.

Praxis app

Ook al moet je het altijd zelf doen (of laten doen), klussen wordt makkelijker dankzij de hulp van apps op je smartphone of tablet. De app van bouwmarkt Praxis geeft toegang tot tientallen kluswijzers en klusvideo’s. Zo kun je tijdens je klusjes je telefoon erbij houden en weet je zeker dat je niets vergeet. Daarnaast kun je ook makkelijk de folders bekijken, snel de dichtstbijzijnde vestiging vinden en doet de app voor de iPhone of Android telefoon ook dienst als waterpas.

Paint Tester

Deze app kun je goed gebruiken voor als je een muur moet gaan verven. Natuurlijk zijn er kleurstalen van de bekende bouwmarkten of verfleveranciers voor handen, maar het kan ook makkelijker! Maak met Paint Tester een foto van te schilderen de ruimte, en kies in de app een kleur die je mooi vindt. De app kleurt vervolgens alles digitaal in, waardoor je goed ziet wat het resultaat zal worden

Pin It on Pinterest

Shares
Share This