088-6253600 info@huismakeover.nl

Artidecco

Naadloos (foto) behang is onze corebusiness. We blinken uit in de liefde voor het vak, onze kennis en techniek. Deze liefde delen wij met onze klanten. Onze meerwaarde zit in het aandragen van nieuwe ideeën, inspiratie en grenzeloos creatieve oplossingen. Zoekt u inspirerende interieur Visuals of een totaaloplossing voor doeltreffende communicatie, dan bent u bij Artidecco aan het juiste adres. Wij leveren snel en met oog voor detail. Met een ijzersterk team aan echte vakmensen en de nieuwste technieken op gebied van grootformaat printen zijn wij flexibel en houden we de lijnen kort.
huismakeover-fotobehang 2
 
De gehele wand met slechts één rol! Dus gegarandeerd geen naden, simpelweg omdat ze er niet zijn. Past altijd en is geur en reuk vrij (ook geschikt voor kinderen van 0-3 jaar). Het materiaal is absoluut pvc-vrij. Eenvoudig aan te brengen (ook in één keer te verwijderen) en onderhoudsvrij. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. Geschikt voor bijna alle ruimtes.
huismakeover-fotobehang 
 
Als nouveauté hebben wij binnenkort parelmoer behang. Dat is ons vertrouwde behang maar dan met een licht glinsterend effect erin.
Voor meer informatie, bezoek onze website www.artidecco.nl of www.dbprojecten.com
Indien u ons telefonisch wenst te contacten, dan kan dit op nr. 06-51222705

Pin It on Pinterest

Shares
Share This