088-6253600 info@huismakeover.nl

Als je midden in de stad wil wonen ben je vaak niet verzekerd van een grote tuin. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je helemaal geen mooie buitenruimte kunt creëren. Integendeel juist. Want zelfs van het kleinste balkon kun je perfecte plek maken die aanvoelt als een echte tuin. Hieronder laten we een aantal voorbeelden zien die laten zien dat van elke balkon wat te maken is. Lees snel verder en laat je inspireren!

Meubels

De vaak wat kleine oppervlakte van een balkon dwingt je om creatief met de ruimte om te gaan. Hoewel je misschien meteen een loungeset of een grote tuintafels met zes stoelen kwijt kan, wil het niet zeggen dat je de buitenruimte niet kan opleuken met meubels. Want laten we nou eerlijk zijn voor een optimale buitenruimte is het toch wel belangrijk dat je comfortabel zitmeubilair heb waarop je kunt genieten in het zonnetje.

Tuinmeubels zijn er in verschillende soorten en maten. Op deze manier kun je zelf kiezen welke stijl je buiten doorvoert. Wil je iets stoers en kies je voor een metalen set of kies voor iets meer richting de landelijke stijl en kies je voor een houten tuinset? Je kunt het zo gek maken als je wilt. Met een paar leuke accessoires breng je sfeer aan en wordt het de perfecte plek waar je zomers heerlijk kunt genieten.

  

Bloemen en planten

Bloemen en planten zijn onmisbaar in een tuin, maar dat geldt ook voor een balkon. Ondanks het gebrek aan ruimte kun je de buitenruimte tot voorzien van mooie bloemen en planten. Er zijn talloze slimme oplossingen die het mogelijk maken om de natuur in je stadstuintje te halen zonder dat het je daadwerkelijk heel veel ruimte kost. Denk bijvoorbeeld aan bloembakken die je op de reling van het balkon bevestigd of een wand waar je verschillende potjes in kunt hangen. Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden.

Balkon Balkon 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This