Beach look

Inspiratie: Haal de beach look in huis!

De zomer is in volle gang, langere dagen en veel zon (hoewel dat in Nederland natuurlijk niet gegarandeerd is). De zomer brengt veel vrolijkheid met zich mee en een andere kijk op ons interieur. Want zeg nou zelf, je zou toch het hele jaar willen dat het zomer is. Niet alleen buiten, maar ook binnen toch? Nou dat kan! Haal de beach look in huis en je hebt die summervibes het hele jaar door in je interieur. Hieronder lees je wat je kunt doen om jouw interieur om te toveren tot strandhuis. Lees snel verder en laat je inspireren!

Woonstijl

De beach look ademt zon, zee, strand en zomer. Er zijn tal van manieren om deze stijl in huis te halen en ook als je geen fan bent van het strand (we kunnen het ons bijna niet voorstellen) kun je elementen van deze woonstijl in huis halen. Iets wat perfect past bij de beach look is een oude verweerde vloer, een vloer die leeft. Hout is sowieso een materiaalsoort die helemaal thuishoort in deze stijl, niet alleen op de vloer maar bijvoorbeeld ook aan de wand. Dit kan door echt hout maar ook bijvoorbeeld door behang met een houtpatroon.

beach look Beach look beach look

Wil je deze stijl doorvoeren in huis? Ga dan aan de slag met lichte kleuren zoals wit, lichtblauw, grijs en lichtgeel. In de vorm van accessoires kun je de elementen van het strand terugbrengen. Denk aan koraal, peddels, bootjes en noem maar op.

beach look beach look beach look

Deze stijl gaat ook wel goed samen met andere woonstijlen. Er mag namelijk heel veel bij deze woonstijl. Er is geen vaste stelregel die vaststelt wanneer je een interieur hebt met strandinvloeden. Het gaat erom dat je een relaxte sfeer creëert die ultieme rust uitstraalt. Met deze stijl in huis laat je de zomer eeuwig duren. Dat wil toch iedereen!

About the author: HuisMakeOver Redactie