088-6253600 info@huismakeover.nl

Het gebruik van behang in huis kan net dat wow-effect geven wat je interieur goed kunt gebruiken. Denk aan klassieke vormen en moderne prints; er is heel veel mogelijk. In deze blog laten we zien dat behang ook perfect is voor de slaapkamer. Er zijn namelijk tal van behangsoorten die je van je slaapkamer echt een prachtige ruimte maken zonder dat het te druk wordt. Lees snel verder en laat je inspireren!

Verschillende behangsoorten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van behang. Dat maakt het niet meteen makkelijker. Hoe kom je er nou achter welke behangsoort perfect bij jou en je interieur past? In deze blog laten we aan de hand van een aantal inspiratiebeelden zien wat voor prachtige behangsoorten er zijn voor de slaapkamer. Zowel geschikt voor moderne als klassieke slaapkamers.

Behangsoorten behangsoorten behangsoorten

Behang is al lang niet meer truttig en saai. Anno 2017 zijn er tal van prachtige soorten behang die elk interieur nog iets mooier kunnen maken. En dit hoeft zich niet te beperken tot de woonkamer. In de slaapkamer kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan met een bloemenbehang. We horen je denken … we gingen voor niet tuttig toch? Klopt, een bloemenbehangetje hoeft namelijk helemaal niet truttig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan donkere soorten behang met grote gekleurde bloemen die een prachtig schouwspel vormen. Dit in combinatie met de juiste accessoires en kleuren maakt een mooi geheel. Luxe speelt een grote rol dit najaar. Je kunt dus ook kiezen voor een behangsoort met veel stijl en luxe. Denk bijvoorbeeld aan een behangetje met een mooie glans. Maar dat kan ook door te kiezen voor een behang met de marmerlook of een behang die de look en feel heeft van stof. Een voorbeeld hiervan is een linnen behang. Vergeet ook vooral de watercolor trend niet!

behangsoorten behangsoorten  behangsoorten

Ben jij klaar voor behang in de slaapkamer?

HuisMakeOver

Meer van de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver zien? Kijk dan online of ga langs bij één van de dealers van HuisMakeOver.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This