088-6253600 info@huismakeover.nl

We zien in de designs van keukens en keukenelementen veel veranderen. De keuken wordt een steeds belangrijkere ruimte in huis. Het is een plek waar we graag verblijven. Naast het praktische gedeelte van de keuken is het dus ook fijn als het er mooi uitziet. Het oog wil ook wat. Daarom hebben we hieronder een aantal bijzondere keukenelementen voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en laat je inspireren. Ontdek dat je slecht met een paar bijzondere keukenelementen of designs de keuken kan creëren waar elke chef van droomt.

Koelkast

De koelkast is vrij essentieel in de keuken. Maar ondanks het grote belang van dit element wordt er weinig stilgestaan bij het design of het uiterlijk van de koelkast. Je kan er namelijk heel veel mee doen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de koelkast te verwerken in de keuken. Dit zorgt ervoor dat het één geheel wordt. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een iets unieker exemplaar. Denk bijvoorbeeld aan een losstaand exemplaar zoals de bekende koelkast van SMEG. Maar wat je ook steeds meer ziet zijn de koelkasten waar je van de buitenkant als kunt zien wat er in de koelkast staat. Erg handig en erg mooi!

  

Afzuigkap

Afzuigkappen zijn misschien wel de leukste elementen om mee aan de slag te gaan. Juist omdat er heel veel mogelijk is. De vormen van de afzuigkap varieert. Van rond tot vierkant en van modern tot klassiek. Je kunt ervoor kiezen om de kap weg te werken in het plafond, maar tegenwoordig mag de afzuigkap best gezien worden. Juist door de bijzondere vormen en designs van dit keukenelement kan het de eyecatcher van je keuken worden. Ook in de afwerking is veel mogelijk. Het is allang niet meer alleen roestvrijstaal of glas. Denk bijvoorbeeld aan een witte afzuigkap of een gouden exemplaar. Kijk hieronder voor een aantal unieke voorbeelden.

  

Pin It on Pinterest

Shares
Share This