Blue Monday

Blue Monday: blauw in je interieur!

Aanstaande maandag is het weer Blue Monday, zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar. Echter zien wij Blue Monday positief in en vinden het hoog tijd om te laten zien dat blauw een prachtige kleur is om terug te laten komen in je interieur. Hieronder lees je op welke verschillende manieren je dat kunt doen. Zo kom je zonder problemen Blue Monday door. Lees snel verder en laat je inspireren!

Blue Monday

Er zijn tal van manieren waarop je de kleur blauw kunt terug laten komen in je interieur. Elke manier heeft natuurlijk weer een andere uitwerking op je interieur. Een eenvoudige maar erg mooie manier kan zijn om een wand (of zelfs meerdere wanden) te voorzien van een blauwe tint. Uiteraard kun je zelf kiezen wat beter past: een lichte of donkere tint. In 2018 gaan we veel donkere blauwtinten zien in het interieur. Maar als een wandje verven voor jou nog te minimaal is kun je het ook groter aanpakken. Kies bijvoorbeeld voor een bank, een fauteuil of eetkamerstoelen in een mooie blauwe kleur om je interieur net dat beetje extra te geven. Je zult verstelt staan wat blauwe meubels met je interieur kunnen doen.

Blue Monday Blue Monday Blue Monday

Eerder schreven we ook al over Blauw in de keuken en badkamer. Want ook in deze ruimtes in het huis is blauw een prachtige toevoeging. En ook hier geldt dat je keuze hebt uit talloze tinten blauw. Er is dus altijd wel een mooie tint die bij jou en jouw interieur past. Als je bovenstaande manieren nog iets te heftig vindt dan kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor mooie blauwe accessoires zoals een vloerkleed, kussens, kaarsen en andere elementen.

Blue Monday Blue Monday Blue Monday

Is blauw iets voor in jouw interieur?

HuisMakeOver
Heb je moeite met het perfect samenstellen van je interieur? Neem dan eens een kijkje op onze website. Wij kunnen je namelijk verder helpen. Graag eens in het echt wat inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan één van de vele HuisMakeOver dealers. Hier kun je terecht voor advies en kun je de unieke WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver bewonderen. Kijk snel voor een dealer bij jou in de buurt!

Zoek een dealer.

About the author: HuisMakeOver Redactie