brede vloeren

Brede vloeren: creëer een ruimtelijk effect in huis

Er is heel veel mogelijk op het gebied van vloeren. In onze blogs zijn we al dieper ingegaan op de verschillende soorten vloeren en de mogelijkheden van deze vloeren. Elk jaar verschijnen er weer nieuwe soorten, kleuren, maten etc. Dat maakt het maken van een keuze natuurlijk niet makkelijker. Elke vloer heeft weer andere eigenschappen die de vloer vormen tot van die is. In deze blog gaan we meer in op de voordelen en mogelijkheden van een brede vloer in huis. Lees snel verder en laat je inspireren.

Brede vloersoorten

Het voordeel van een brede vloer van hout is dat de vloer natuurlijk aanvoelt. Door de breedte van de vloer krijgt het een heel ander effect. Een echte houten vloer is natuurlijk prachtig, elke plank is weer anders. Dat is nou net wat deze vloer zo bijzonder maakt. Tegenwoordig is het ook mogelijk om parket te laten leggen in brede en extra brede planken. Let er wel op dat dit niet mogelijk is bij elk patroon.

Brede vloeren Brede vloeren Brede vloeren

Bij laminaat is het ook mogelijk om extra lange en extra brede vloeren te laten leggen. Met een dergelijke laminaatvloer in huis creëer je een ruimtelijk effect en ontstaat het idee dat de kamer ruimer is dan dat ie in werkelijkheid is. Tegenwoordig is het bij steeds veel meer vloersoorten mogelijk om brede vloeren te bestellen. Zo ook bij PVC en keramisch parket. De vloer behoudt dezelfde voordelen alleen zorgt het voor meer ruimte in huis. Dat willen we toch allemaal.

Brede vloeren brede vloeren Brede vloeren

HuisMakeOver

Meer weten over brede vloeren en onze mogelijkheden? Ga dan langs bij één van onze aangesloten dealers. Door heel het land vind je HMO dealers waar je inspiratie kunt opdoen en advies kunt inwinnen.

De deskundige dealers van HMO helpen je waar nodig en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je het perfecte product voor bij jou thuis gevonden? Dan kun je rechtstreeks bij de dealer bestellen.

Blijf onze website en de blog in de gaten houden. Binnenkort wordt de gehele HuisMakeOver Wooncollectie gelanceerd. Kijk nu alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie