088-6253600 info@huismakeover.nl

Nu de zomer officieel is begonnen, zal je misschien merken dat je buitenzonwering niet meer aan je eisen voldoet. Misschien heb je ook nog helemaal geen buitenzonwering, terwijl je heel veel profijt hebt van de juiste zonwering. Buitenzonwering is zelfs onmisbaar in huis. Hieronder gaan we wat meer in op de mogelijkheden en voordelen van dit type zonwering. Lees snel verder en laat je inspireren.

Zonwering voor buiten

De juiste buitenzonwering zorgt ervoor dat er binnen een fijne temperatuur is en zorgt voor de schaduwrijke zitplaats in de tuin. Op deze manier kun je ook buiten genieten als je even geen behoefte hebt aan de zon. Er zijn verschillende mogelijkheden qua zonwering voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan een screen, een zonnescherm, shutters en markiezen. Elk product heeft weer zijn eigen mogelijkheden en voordelen en heeft ook een andere uitstraling. Doordat de zonwering aan de buitenkant van het huis geplaatst wordt is het erg effectief. Het glas van de ramen warmt niet op, wat zorgt voor een fijne binnentemperatuur.

buitenzonwering buitenzonwering buitenzonwering

Screens zijn erg praktisch en ook erg mooi. Dit zonwerende doek wordt langs het raam bevestigd en kun je net zoals een rolgordijn makkelijk omhoog en omlaag doen. Een screen zorgt daarnaast voor veel privacy en neemt weinig ruimte in beslag. Een zonnescherm is een heel bekend voorbeeld van zonwering voor buiten. Er zijn verschillende opties; een uitvalscherm of een knikarm. Een uitvalscherm zorgt er vooral voor dat het binnen koel blijft, waar een knikarm ook een mooi schaduwplekje buiten creëert. Dan heb je ook nog de shutters, dit is erg een stijlvolle optie voor zonwering.  De markiezen zijn een klassieke optie die je vandaag de dag nog veel ziet.

buitenzonweringbuitenzonwering

HuisMakeOver

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de voordelen van buitenzonwering? Kom dan eens langs bij één van onze HuisMakeOver dealers. Bij de dealers kun je de woonproducten in het echt zien en kun je meer advies inwinnen. Hier kun je uiteindelijk ook de producten bestellen.

Neem alvast een kijkje op onze website en ontdek meer over HuisMakeOver en de unieke WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver. Klik hier https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer