088-6253600 info@huismakeover.nl

Dit ben ik

Gedreven en spontaan, een mensen mens, tikje eigenwijs ook. Altijd gaan voor het beste resultaat, net een stapje verder zetten, denken en doen dan iemand verwacht. Verrassen.

Naast interieurfreak zijn (waar mijn partner en kids wel eens hoorndol van worden) is samen met hen verre reizen maken mijn ultieme hobby én bron van inspiratie. Samen herinneringen maken vanuit een fijne thuisbasis, bijzondere momenten ervaren en koesteren en simpelweg gewoon genieten van elkaar, de mooie dingen in het leven en ons fijne THUIS!

Conny

Bij de ontwerpers thuis

Geef 10 stylisten dezelfde opdracht en de vrije hand en gelukkig komt er niet 10 keer hetzelfde resultaat uit. Waarin ik me onderscheid van andere stylisten? Lastig om de vinger op te leggen maar luisteren naar wat de klant wil en een goede vertaalslag maken van hun wensen is het allerbelangrijkste. En daar ben ik goed in.

Het gaat er namelijk niet om wat ik wil of mooi vindt, maar wat jij wilt! En omdat wonen zo persoonlijk is, is het ook belangrijk om met mij een klik te ervaren zodat je het vertrouwen hebt dat ik je ga verrassen met een interieurplan dat bij jou/jullie past. Als het even kan, werk ik vanuit een neutrale basis, voeg op sfeervolle wijze kleur toe en maak ik graag een groot gebaar en laat ik oude materialen weer tot leven komen in een nieuwe interieur.

Moodboard

 

Als stylist vind ik dat een goede mix van stijlen leiden tot het spannendste en meest persoonlijke resultaat. In mijn persoonlijke stijl vind je dan ook warme en natuurlijke materialen en kleuren terug, een vleugje design, maar ook een dosis vintage, stoer, industrieel en doorleefd. Gemixt met een toefje chic…

Ultieme woontip:

Merk je aan jezelf dat je telkens weer veranderdrang hebt als het over je huis gaat? Een gevoel dat je ‘het’ niet kloppend krijgt. Je blijft maar schuiven en veranderen en toch blijft dat ‘gevoel’ er… Dan klopt het ook niet. Veelal is een niet logische indeling van je meubels, niet het juiste formaat of soort meubels de bottle neck. Een goede indeling zorgt voor een goede basis en daarmee krijg je heel veel rust in huis. Als de indeling klopt, is het een stuk makkelijker om met de juiste aankleding echt een thuis van je huis te maken.

Weetjes

Planten zijn echt sfeermakers in huis!

Geen groene vingers en daarom maar geen planten in huis? Zonde en een gemiste kans! Investeren in een beetje advies op dat gebied en het aanschaffen van planten op bijvoorbeeld hydrocultuur maakt dat je lang op een makkelijke manier van heel veel sfeer in huis kunt genieten! En ik kan het weten, want ik heb zelf helemaal geen ‘groene vingers’ als het gaat om planten levend houden. En mij lukt het ook!

Werkwijze

Een van de voorwaarden om voor jou een droominterieur te realiseren, is dat we een goede klik hebben. Een vrijblijvend intake of kennismakingsgesprek is daarom het startpunt. Hebben we een klik en hebben we duidelijk met wat en hoe ik je kan helpen? Dan gaan we er samen jouw droominterieur van maken.

Maatwerk

Vooral kasten zijn vaak de perfecte oplossing voor de ideale indeling en pas ik daarom veel toe in mijn ontwerpen.

Interieurontwerper

Dit ben ik

Gedreven en spontaan, een mensenmens, tikje eigenwijs ook. Altijd gaan voor het beste resultaat, net een stapje verder zetten, denken en doen dan iemand verwacht. Verrassen. Naast interieurfreak zijn (waar mijn partner en kids weleens hoorndol van worden) is samen met hen verre reizen maken mijn ultieme hobby én bron van inspiratie.

Samen herinneringen maken vanuit een fijne thuisbasis, bijzondere momenten ervaren en koesteren en simpelweg gewoon genieten van elkaar, de mooie dingen in het leven en ons fijne THUIS!

Conny

Bij de ontwerpers thuis

Geef tien stylisten dezelfde opdracht en de vrije hand en gelukkig komt er niet tien keer hetzelfde resultaat uit. Waarin ik me onderscheid van andere stylisten? Lastig om de vinger op te leggen, maar luisteren naar wat de klant wil en een goede vertaalslag maken van hun wensen is het allerbelangrijkste en daar ben ik goed in. Het gaat er namelijk niet om wat ik wil of mooi vind, maar wat JIJ wilt! En omdat wonen zo persoonlijk is, is het ook belangrijk om met mij een klik te ervaren. Alleen dan heb je het vertrouwen dat ik je ga verrassen met een interieurplan dat bij jou/jullie past.

Als het even kan, werk ik vanuit een neutrale basis, voeg op sfeervolle wijze kleur toe en maak ik graag een groot gebaar en laat ik oude materialen weer tot leven komen in een nieuwe interieur.

Moodboard

Als stylist vind ik dat een goede mix van stijlen leiden tot het spannendste en meest persoonlijke resultaat. In mijn persoonlijke stijl vind je dan ook warme en natuurlijke materialen en kleuren terug, een vleugje design, maar ook een dosis vintage, stoer, industrieel en doorleefd. Gemixt met een toefje chic…

 

Ultieme woontip:

Merk je aan jezelf dat je telkens weer veranderdrang hebt als het over je huis gaat? Een gevoel dat je ‘het’ niet kloppend krijgt. Je blijft maar schuiven en veranderen en toch blijft dat ‘gevoel’ er… Dan klopt het ook niet. Veelal is een niet logische indeling van je meubels, niet het juiste formaat of de verkeerde soort meubels de bottle neck.

Een goede indeling zorgt voor een goede basis en daarmee krijg je heel veel rust in huis. Als de indeling klopt, is het een stuk makkelijker om met de juiste aankleding echt een thuis van je huis te maken.

Weetjes

Planten zijn echt sfeermakers in huis!

Geen groene vingers en daarom maar geen planten in huis? Zonde en een gemiste kans! Investeren in een beetje advies op dat gebied, en planten aanschaffen op bijvoorbeeld hydrocultuur maakt dat je heel lang op een makkelijke manier van heel veel sfeer in huis kunt genieten. En ik kan het weten, want ik heb zelf helemaal geen ‘groene vingers’ als het gaat om planten levend houden. En mij lukt het ook!

Conny

15 + 15 =

Huismakeover

088 - 6253 600

info@huismakeover.nl

Postbus 2555

2002 RB Haarlem

Planning

planning@huismakeover.nl

 

Wandafwerking

Schilderwerk en glasvezelbehang

HuisMakeOver stelt voor projecten specifieke wooncollecties samen. Klik voor informatie.

 

 Copyright © 2019 | Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden | Privacy- en cookieverklaring | Een geregistreerd merk van The MAKEOVER Compagny TMOC