088-6253600 info@huismakeover.nl

Hoewel het kwik nog nauwelijks boven de 15 graden komt is het toch de perfecte tijd om al na te denken over de beste buitenkeuken. Een heerlijk plekje waar je de warme zomerdagen met vrienden en familie kunt doorbrengen. Een buitenkeuken lijkt misschien een luxe die niet voor iedereen is weggelegd, mede door een gebrek aan ruimte. Maar hieronder laten we zien wat de mogelijkheden zijn van een keuken in de tuin. Ontdek hoe jij een mooi plekje kunt creëren, waar jij de chef-kok kunt zijn en de meest heerlijke gerechten voor je gasten op tafel tovert. Lees snel verder en laat je inspireren!

Reden om te kiezen voor een keuken buitenshuis

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een buitenkeuken. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het biedt ook veel extra kookmogelijkheden zoals BBQ, grillen of een houtvuur pizzaoven. Het is daarnaast erg gemakkelijk om je eigen keuken te bouwen. Met een keuken buitenshuis kun je heel makkelijk een mooie verbinding maken tussen binnen en buiten. Voer dezelfde stijl door in de tuin als die er binnen is. Zo creëer je één geheel en creëer je dus meteen meer oppervlakte, doordat de tuin aanvoelt als een extra ruimte van het huis.

Buitenkeuken Buitenkeuken Buitenkeuken

Als je de keuze maakt om voor een echte outdoor kitchen te gaan, denk dan goed na over de plek van de keuken. Vanuit praktische overwegingen is het heel handig om de keuken in de buurt van de woning te plaatsen. Dit zodat je dingen als de waterleidingen en andere voorzieningen kunt gebruiken.

Buitenkeuken BuitenkeukenBuitenkeuken

Je kunt kiezen voor een vaste buitenkeuken maar er zijn ook talloze mogelijkheden voor een losse keuken. Het voordeel hiervan is dat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen en daarnaast zijn de losse modellen vaak kleiner en nemen dus minder ruimte in. Erg makkelijk als je niet zo veel ruimte hebt maar wel wil genieten van de voordelen van een keuken buitenshuis.

Laat de zomer maar komen!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This