088-6253600 info@huismakeover.nl

Er zijn tal van prachtige materiaalsoorten die het zeker waard zijn om door te voeren in huis. Beton is één van die materiaalsoorten. Het is op dit moment ook helemaal hot en dat snappen wij wel. Het is een vrij goedkope materiaalsoort waar je heel veel kanten op kan in huis. Of nu de woonkamer, keuken, of slaapkamer een opknapbeurt kan gebruiken, beton is perfect voor elke ruimte. Hieronder laten we zien hoe je deze stoere materiaalsoort kan doorvoeren in je interieur. Lees snel verder en laat je inspireren!

Vloeren en wanden

Eén van de mogelijkheden die werkelijk waar echt prachtig is, is de betonvloer. Dit geeft zo’n gaaf effect dat je spijt hebt dat je niet eerder voor deze vloer hebt gekozen. Betonvloeren zijn erg praktisch maar helaas niet heel warm en huiselijk. Doordat het een steensoort is blijft de vloer wel wat koud aanvoelen. Tegenwoordig zijn daar wel handige oplossingen voor. Het is namelijk mogelijk om vloerverwarming te plaatsen onder de vloer.

beton beton Beton

Naast een prachtige betonvloer kun je ook kiezen voor beton aan de wand. Betonmuren zijn echt prachtig in een industrieel interieur en kan goed samen met materiaalsoorten als hout, glas, leisteen en andere stoere materialen. Met een betonwand haal je echt iets unieks in huis. Zie je het niet zo zitten om meteen te kiezen voor een echte betonnen muur? Dan kun je ook voor een mooi alternatief kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig behang met een concrete look.

Naast een wand of een vloer zijn er nog meer mogelijkheden om beton door te voeren in huis. Een mooi voorbeeld is een betonnen tafel of en schouw. Je kunt ook kiezen voor bepaalde accessoires. Van een lamp tot een bijzettafel en van grappige deurknoppen tot een keukenblad. Er zijn genoeg prachtige kleinere elementen die je heel eenvoudig in huis kunt aanbrengen en waarmee je een heel mooi effect creëert.

beton beton beton

Pin It on Pinterest

Shares
Share This