088-6253600 info@huismakeover.nl

De huizenmarkt zit op slot? Oh ja!

Niemand die kennelijk de passende sleutel heeft voor een maatschappelijk probleem. De huizenmarkt zit op slot. `Voor ieder probleem een oplossing’, is het gezegde dat wij van HuisMakeOver hanteren.

HuisMakeOver is als landelijk netwerk actief in de interieur-, woning- en vastgoedbranche.

Wij zijn er stellig van overtuigd dat de doorstroming van de huizenmarkt is op te lossen door nieuwe diverse `sturingsmechanismen’ in de huizenmarkt.

Zo zetten wij in met een VerkoopKlaarPlan waarbij het interieur van een te koop staand huis grondig wordt nagelopen op gebreken. In een adviesrapport, gecombineerd met de bijhorende foto’s, bevelen wij de consument een `actieplan Woningpresentatie’ aan. Deze aanpak samen met een makelaar werpt uitstekende vruchten af. De kans om een huis daadwerkelijk te verkopen neemt met 22% toe.

Voor de makelaar is het VerkoopKlaarPlan een ideaal concreet en tastbaar produkt waarop deze zijn klant kan aanspreken indien bepaalde inspanningen om het interieur te verbeteren achterwege zijn gebleven.

Omdat HuisMakeOver is overtuigd van de werking van het VerkoopKlaarPlan, de praktijk bewijst het keer op keer, biedt het de consument een uitstel van betaling van 6 maanden. En mocht een huis van de adviezen en verbeteringen van de woningpresentatie niet verkocht zijn, betaalt de consument alleen de kostprijs van het VerkoopKlaarPlan. Dat verdienbedrag nemen wij dan voor onze rekening, zo stelt Arjan Van Jaaren, Commercieel Directeur van de franchiseorganisatie HuisMakeOver.

Bron: Marketing Tribune

Pin It on Pinterest

Shares
Share This