088-6253600 info@huismakeover.nl

Veel van de wooninspiratie kun je halen uit de talloze woontijdschriften zoals vtwonen, Eigen Huis en Interieur, Home and Garden, Residence etc. Ook de woonprogramma’s zoals vtwonen, RTL Woonmagazine en Eigen Huis & Tuin bieden de nodige inspiratie. Maar er is nog veel meer. Bij HuisMakeOver vinden wij inspiratie heel belangrijk. Niet alleen op woongebied maar ook de inspiratie die we in het dagelijks leven tegenkomen. Veel van deze inspiratie delen we in blogs zoals deze. Lees snel verder en ontdek de nieuwe manier van wooninspiratie. Laat je inspireren!

Wooninspiratie

TV Makelaar en Virtual Reality

HuisMakeOver werkt vaak samen met het mooie programma TV Makelaar: Mission Impossible op RTL 4, waar onverkoopbare huizen een makeover krijgen om zo te proberen het huis toch te verkopen. Door middel van dit programma raken mensen geïnspireerd. Maar dat is nog niet alles. Een van de trends van dit moment is Virtual Reality. Deze 3D-ervaring maakt het mogelijk om mensen op een geheel nieuwe manier te inspireren. Dit zag je bijvoorbeeld ook al in het woonprogramma van vtwonen. Hier kreeg men van tevoren via een VR-bril al te zien hoe hun huis eruit kwam te zien na de makeover. Op onze website kun je een aantal huizen bewonderen die bij TV Makelaar voorbij zijn gekomen. Uiteraard in Virtual Reality, deze nieuwe manier van wooninspiratie is de toekomst.

wooninspiratie

Ben je toe aan nog meer inspiratie? Kijk dan hier of op onze Pinterest pagina!

HuisMakeOver

Om de verschillende producten van de HuisMakeOver WOONCOLLECTIE in het echt te ervaren, wil de woonproducten vast in het echt zien. Bij het landelijk netwerk van HuisMakeOver dealers is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor advies en om de producten in het echt te kunnen voelen en zien.

Bij de dealers van HuisMakeOver krijg je advies en kun je uiteindelijk de producten uit de WOONCOLLECTIE bestellen.

Binnenkort staat de gehele WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver online. HuisMakeOver heeft een eigen collectie prachtige woonproducten. Kijk alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This