kledingkast

De perfecte kledingkast voor iedere vrouw (en man)!

Eerder in onze blogs hebben we het al eens gehad over de walk-in closet; de droom van iedere vrouw. Maar wat als je daar nog geen ruimte voor hebt? Geen probleem. Er zijn nog tal van andere leuke en mooie manieren om je kleding in en aan op te hangen. Hieronder lees je meer over oplossingen als kledingkast. Lees snel verder en laat je inspireren!

Kledingkast

Vooral vrouwen verzamelen een hoop kleding, schoenen en accessoires. Deze items verdienen natuurlijk een mooi plekje in huis. Een walk-in closet kan een hele mooie oplossing zijn, maar wat als je daar nou geen ruimte voor hebt of op zoek bent naar een ander plekje voor je kleding? Dan kun je een kijken naar de volgende oplossingen als kledingkast.

Het kledingrek is de afgelopen jaren echt een hot item geworden voor in het interieur. En wij begrijpen heel goed. Verstop je kleding niet langer maar hang het op aan een prachtig kledingrek en maak je kleding een onderdeel van je interieur. Naast dat het er mooi uitziet is het ook nog eens heel praktisch. Je kunt namelijk in één oogopslag zien wat er hangt. Hang je kleding op kleur voor een rustig en stylish geheel. Denk goed na over de plek van het kledingrek, je kunt er echt een prachtige eyecatcher van maken!

kledingkast Kledingkast  Kledingkast

Heb je toch liever niet alles in het zicht maar vind je het idee van een kledingrek wel heel leuk? Je kunt het natuurlijk ook afschermen op een creatieve manier. Denk bijvoorbeeld aan mooie gordijnen. Ben je bang dat je niet alles aan het rek kwijt kunt? Dan kun je dit ook combineren met een kast om daar nog dingen in op te bergen.

Kledingkast Kledingkast Kledingkast

HuisMakeOver

Kom je er niet helemaal uit en kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je huis? Neem dan eens een kijkje op onze website https://huismakeover.nl/. Benieuwd naar de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver kijk dan hier of ga langs bij één van de aangesloten dealers van HuisMakeOver.

Zoek een dealer 

About the author: HuisMakeOver Redactie