088-6253600 info@huismakeover.nl

Het kiezen van de juiste vloer is niet eenvoudig. Het aanbod is enorm en dat blijft ook groeien. Wil je weten welke vloeren nu helemaal hot zijn? Dan moet je zeker even verder lezen. In deze blog laten we je namelijk zien wat de vloerentrends zijn op dit moment. Handig als je op zoek bent naar een nieuwe vloer of gewoon even wat inspiratie wil opdoen. Lees snel verder en laat je inspireren!

Vloerentrends

Net zoals andere elementen in het interieur verandert er op het gebied van vloeren een hele hoop. Wat een aantal jaar trending was is nu alweer ‘uit de mode’. Hoe zorg je er nou voor dat je de juiste keuze maakt waar je geruime tijd blij mee bent. We laten je vloeren zien die nu helemaal hot zijn maar die gerust jaren mee kunnen.

Als je kijkt naar de woonstijlen van dit moment dan zie je dat er op het gebied van vloeren veel gevarieerd wordt. Wat we nu en in de rest van 2018 veel gaan zien zijn de echte robuuste vloeren. Deze zorgen voor een stoer effect maar geven ook een warme uitstraling. Een robuuste vloer is mogelijk in verschillende vloersoorten. Zo kun je kiezen voor een echte houten vloer met een doorleefde uitstraling, een authentieke parketvloer of een laminaatvloer met een robuuste look.

Vloerentrends Vloerentrends Vloerentrends

Welke vloer ook niet weg te denken is uit het interieur van 2018 is de PVC vloer. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en afmetingen. Mogelijkheden genoeg dus. Op dit moment is vooral de visgraat PVC vloer erg in trek.

Vloerentrends Vloerentrends Vloerentrends

HuisMakeOver

Meer informatie over het vinden van de juiste vloer? Kijk dan rond op onze website, lees onze blogs of breng een bezoek aan de dealers van HuisMakeOver. De dealers vind je op verschillende plekken in het land. Bij onze dealers kun je ook meteen de unieke WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver vinden. Kijk snel voor een dealer bij jou in de buurt.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This