088-6253600 info@huismakeover.nl

Over het algemeen kiezen we in de slaapkamer voor lichte en neutrale kleuren. We denken namelijk al gauw dat donkere kleuren de ruimte kleiner maken en dat een onrustig geheel wordt. Maar juist als iets bijzonders wilt in de slaapkamer kun je heel goed kiezen voor een donkere kleur. In deze blog laten we je zien wat zwart kan doen in de slaapkamer. Lees snel verder en laat je inspireren!

Zwart in de slaapkamer

Juist als je op zoek bent naar iets unieks in de slaapkamer is het kiezen voor donkere kleuren en/of tinten zoals zwart de perfecte oplossing. Je hoeft helemaal niet aan de slag te gaan met veel kleur om voor dat wow-effect te gaan. Zwart zorgt namelijk voor een beetje mysterie, warmte en stijl. De ruimte zal meteen sfeervol aanvoelen.

zwart in de slaapkamer Zwart in de slaapkamer zwart in de slaapkamer

Er zijn verschillende manieren waarop je zwart kunt toevoegen aan je slaapkamer. Je kunt voor een vrij subtiele oplossing gaan door te kiezen voor zwarte meubels. De rest van de ruimte kun je dan vrij neutraal houden. Maar om echt een interieurstatement te maken kun je er ook voor kiezen om de wand(en) zwart te schilderen. Het gave effect zal je verbazen. Om mee te gaan in de trend ton sur ton kun je natuurlijk ook de wanden dezelfde kleur geven als de meubels. Ook met donkere kleuren geeft dat namelijk een prachtige uitstraling!

Zwart in de slaapkamer Zwart in de slaapkamer Zwart in de slaapkamer

Is zwart iets voor jouw slaapkamer?

HuisMakeOver

Kijk online op www.huismakeover.nl voor meer inspiratie op het gebied van interieur. Wil je de winkel inspiratie opdoen? Ga dan langs bij één van de aangesloten HuisMakeOver dealers. Zij helpen je graag verder waar jij wel wat hulp kunt gebruiken. Bij de dealers kun je ook meteen de bijzondere WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver bewonderen. Dit is een WOONCOLLECTIE die iedere woonwens kan vervullen. Ontdek het nu zelf.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This