088-6253600 info@huismakeover.nl

Eerder lieten we je al kennismaken met de voordelen van lichte vloeren. Dat er nog veel meer is op het gebied van vloeren, ontdek je in deze blog. Er is namelijk heel veel keus, niet alleen qua kleur maar ook qua materiaalsoort. Van laminaat tot PVC en van parket tot tegels, de keuze is groot. Elke vloer heeft weer zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Het is dus niet makkelijk om de juiste vloer te vinden. Tevens is de vloer voor een groot gedeelte voor de sfeer die je in huis brengt. Een donkere vloer kan voor warmte, sfeer en klasse zorgen. Hieronder laten we zien van de voordelen zijn van een donkere vloer en wat de verschillende opties zijn. Lees snel verder en laat je inspireren!

Donkere vloeren

De juiste vloer is niet eenvoudig te vinden. Je wil dat de vloer matcht bij de woonstijl die je in huis wil doorvoeren en dat de vloer voor de juiste uitstraling zorgt. Een donkere vloer kan voor veel klasse en luxe zorgen in huis, mits op de juiste manier gecombineerd natuurlijk. Voor wie bang is dat met de vloer het snel te druk wordt in het interieur of dat het niet te combineren is, is een donkere vloer juist een goede optie.

Donkere vloer Donkere vloer Donkere vloer

Met de juiste balans kan een donkere vloer in het interieur wel degelijk een prachtig geheel worden. Denk maar aan een donkerhouten parketvloer of een donkerbruine laminaatvloer. In combinatie met mooie geschilderde wanden of een behang aan de muur, wordt een uniek plaatje! Het voordeel van een donkere vloersoort is dat het in verschillende woonstijlen past. Kijk hieronder voor inspirerende beelden.

Donkere vloer Donkere vloer Donkere vloer

HuisMakeOver

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en voordelen van donkere vloeren? Breng dan vooral een bezoek aan één van onze aangesloten dealers en doe daar inspiratie op en laat je adviseren! De dealers van HuisMakeOver zitten door heel het land, dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

In de winkel bij de dealers van HuisMakeOver is het mogelijk om de producten uit de WOONCOLLECTIE te bestellen.

Binnenkort wordt de gehele vloerencollectie van HuisMakeOver gelanceerd op de website. Houd de website daarom goed in de gaten. Alvast inspiratie opdoen? Neem dan alvast een kijkje op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer