088-6253600 info@huismakeover.nl

Duo rolgordijn is een uniek zonweringsproduct dat net dat beetje extra geeft! Ben je nog op zoek naar nieuwe raamdecoratie in huis? Lees dan vooral deze blog. Hierin vertellen we namelijk meer over de voordelen en mogelijkheden van duo rolgordijnen in huis en laten we door middel van inspiratiebeelden zien hoe mooi dit product in het interieur is. Lees snel verder en laat je inspireren!

Duo rolgordijnen in huis

In de woonprogramma’s als RTL Woonmagazine, vtwonen of Eigen Huis & Tuin heb je het vast als weleens voorbij zien komen: het duo rolgordijn. Dit product is erg bijzonder. Het geeft namelijk een strakke en moderne uitstraling en maakt het mogelijk om zelf te spelen met de lichtinval. Het rolgordijn bestaat uit twee verschillende stoffen; een transparante stof en een niet-transparante stof. Door deze over elkaar heen te schuiven bepaal je zelf hoeveel licht er binnenkomt. Je kunt het rolgordijn dan in drie verschillende standen plaatsen; open, halfopen en dicht.

  

Naast spelen met de positie van de banen kun je ook spelen met de kleuren. Er is  namelijk erg veel mogelijk. Of je nu kiest voor lichte kleuren of voor donkere kleuren, het kan allemaal. Elke kleur en samenstelling geeft natuurlijk een andere uitstraling, dus bedenkt goed wat je precies wilt bereiken met de zonwering in huis.

 Duo Duo

Collectie

We hebben ook onze collectie rolgordijnen samengesteld. In een overzichtelijk boek vind je de verschillende mogelijkheden van dit product. Er is een ruime reuze, maar niet te veel. Zo ontnemen we je veel keuzestress en wordt het makkelijker om het zonweringsproduct te vinden dat aan alle wensen en eisen voldoet. Hieronder lees je meer over de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver.

HuisMakeOver

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit product en wil je het eens in het echt zien? Geen probleem! HuisMakeOver heeft een landelijk netwerk van dealers, er is dus altijd wel een dealer bij jou in de buurt waar je nog meer te weten kunt komen over duo rolgordijnen.

De dealers helpen je verder, inspireren je en voorzien je van goed advies. Heb je het perfecte product voor bij jou thuis gevonden? Dan kun je rechtstreeks bij de dealer bestellen.

Houd onze website goed in de gaten want binnenkort wordt de gehele collectie zonwering gelanceerd! Kijk nu alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This