088-6253600 info@huismakeover.nl

Als je denkt aan een rolgordijn dan denk je waarschijnlijk niet aan raambekleding dat zowel stijlvol als heel praktisch is en er ook nog eens bijzonder uitziet. Toch is dat de juiste omschrijving van een duo rolgordijn. Dit type raambekleding zorgt voor een unieke uitstraling en is heel makkelijk in gebruik. Zeker als je op zoek bent naar iets unieks in je interieur is dit product perfect. Meer weten? Lees dan snel verder en laat je informeren en inspireren!

Duo rolgordijnen in je interieur

In de vele woontijdschriften of -programma’s heb je het ongetwijfeld als eens langs zien komen: het duo rolgordijn. Dit unieke product past zowel thuis in een modern als landelijk interieur en kent vele voordelen. Met dit product kun je namelijk heel makkelijk spelen met de lichtinval. Op de stof van het rolgordijn zie je verschillende strepen, van licht (transparant) naar donker (niet transparant). De strepen wisselen elkaar af. Door het rolgordijn te bedienen verschuiven de strepen en zo speel je ook met de lichtinval. Met de bediening kun je verschillende standen kiezen: open, halfopen en dicht.

Duo Duo Duo

Zoals al eerder benoemd is het fijne van een duo rolgordijn dat het ook past in verschillende woonstijlen. Door te kiezen voor een kleur en de cassette kun je het product zo samenstellen dat het past bij jouw interieur. Het product is geschikt voor elke ruimte in het huis.

Duo Duo  Duo

Is een duo rolgordijn iets voor jou?

HuisMakeOver

De zonweringsproducten van HuisMakeOver eens in het echt bewonderen? Dat kan! Ga langs bij één van de vele aangesloten dealers en ontdek de producten van dichtbij. Zie je iets wat je mooi vindt? Dan kun je dit meteen bij de dealers bestellen. Ook andere producten uit de bijzondere WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver kun je vinden bij de dealers. Uiteraard kun je ook thuis vanaf de bank al de nodige inspiratie opdoen op onze website en onze social mediakanalen.

Op zoek naar een dealer bij jou in de buurt? Kijk dan snel hieronder.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This