088-6253600 info@huismakeover.nl

De afwerking van je wanden is erg belangrijk. Het moet er mooi uitzien maar je wil ook graag dat het duurzaam is. Dat komt goed uit: HuisMakeOver (HMO) heeft een eigen lijn met een duurzame en gezonde wandafwerking. Er wordt gewerkt met milieuvriendelijk glasvezelbehang. Mooi voor op de muur en ook erg goed voor het milieu en jouw gezondheid.

Nieuwbouw

Gezonder wonen in nieuwbouw is nu realiteit. In een groot nieuwbouwproject is er gewerkt met de duurzame en gezonde wandafwerking van HMO. Duurzame wandafwerking betekent een gezonder binnenklimaat voor huurders en kopers van nieuwbouw. Met glasvezelbehang en lijm op ecologische basis haal je een milieuvriendelijk en tevens gezond product in huis. Het resultaat: een gezonder klimaat in huis en prachtige gladde wanden voorzien van mooi glasvezelbehang.

Voordelen

Hierboven hebben we natuurlijk al uitgelegd dat het glasvezelbehang duurzaam en gezond is maar we hebben nog meer voordelen  op een rijtje gezet:

  • Vrij van solventen en acrylaten, bevat geen VOS
  • Praktisch
  • Laat de ondergrond ademen, open structuur
  • Antistatisch
  • Geurloos
  • Bijzonder geschikt voor allergiepatiënten
  • Bestaande uit 100% glasdraden, dus geen papier of cellulose(componenten)
  • Naadloos en snel verwerkbaar
  • Stotend of dubbel doorsnijdend te plakken
  • Stabiel, scheur-overbruggend
  • 200 gram/m2 geschikt voor wanden en plafonds
  • Kan niet schimmelen

Glasvezelbehang is de nieuwe standaard in wandafwerking

Wellicht dat er een aantal termen zijn die niet meteen een belletje doen rinkelen. Doordat dit glasvezelbehang vrij is van oplosmiddelen en chemische stoffen ontstaat er glasvezelbehang wat 100% gezond is. Het glasvezelbehang is daarnaast erg praktisch aangezien het leidt tot prachtige gladde wanden. Het is dus gemakkelijk te repareren bij beschadiging en ook snel een ander kleurtje op de wand is ook zo gedaan. Dit glasvezelbehang is tevens ademend. Dit zorgt voor een goede vochtregulering in huis. Uiteraard streven wij naar de beste kwaliteit. Deze wandafwerking is uitgebreid getest, zelfs projectmatig in nieuwbouwprojecten onder wisselende en extreme omstandigheden. Kortom: een prachtig en bovenal gezond eindresultaat. De nieuwe norm en standaard als vervanger voor traditioneel stukwerk.

Daarnaast is het duurzame glasvezelbehang ook geurloos. Erg handig in ruimtes zoals een kinderkamer. Bijkomend voordeel; de kinderen kunnen snel hun kamer weer in en de wandafwerking en neutraliseert geuren. Naast de gezonde, duurzame en milieuvriendelijke voordelen zijn er nog een aantal voordelen van het glasvezelbehang die erg fijn zijn. Onze wandafwerking kan in heel Nederland, zowel bij je thuis, als in projecten, snel gerealiseerd worden. Tevens is ons glasvezelbehang zeer betaalbaar. Onze wandafwerking neemt genoegen met minder winst, omdat wij de prijs van duurzame wandafwerking gelijk aan reguliere wandafwerking willen houden. Jouw investering in gezonder wonen is daardoor onze investering in een gezonder klimaat op aarde.

Behangpakketten

We bieden twee unieke pakketten waarmee je huis meteen opknapt, een basis pakket en een ultiem pakket. Beide bestaan uiteraard uit ecologische materialen. Goed voor jou en goed voor het milieu. Het glasvezelbehang is erg geschikt voor particuliere woningen, ziekenhuizen of verpleeghuizen, kantoren, hotels en restaurants, scholen en sportcomplexen, musea en galerieën, winkels en zelfs winkelcentra. Meer informatie over de twee verschillende pakketten en het glasvezelbehang vind je hier.

Voor meer informatie of om Glasvezelbehang te bestellen, klik hier of ga naar onze link www.huismakeover.nl/glasvezelbehang

Pin It on Pinterest

Shares
Share This